Pašvaldības SIA ''Ventspils nekustamie īpašumi'' apsaimniekotajās dzīvojamās ēkās šonedēļ sāks pieslēgt apkuri. Tā kā aizvadītajā nedēļā laika apstākļi, īpaši naktīs kļuva jūtami vēsāki, pēc klientu pieprasījuma apkures pieslēgšana tika uzsākta nedzīvojamās ēkās un atsevišķās dzīvojamās mājās.

Lai arī prognozes liecina, ka šajā nedēļas nogalē kļūs siltāks laiks, tomēr, lai samazinātu ēkās mitruma līmeni un uzlabotu komfortam atbilstošus apstākļus iekštelpās, šonedēļ tiks nodrošināta apkures pieslēgšana visās ''Ventspils nekustamie īpašumi'' pārvaldītajās dzīvojamajās ēkās.

Līdz 30. septembrim apkuri pieslēgs tajās nesiltinātajās daudzdzīvokļu mājās, kurās nav karstā ūdens cirkulācija un vannas istabās dvieļu žāvētāji ir pieslēgti apkures sistēmai. Savukārt no 1. oktobra apkuri pieslēgs pārējām nesiltinātām dzīvojamām ēkām, bet līdz 4. oktobrim apkures padeve tiks nodrošināta visām siltinātajām dzīvojamajām mājām.

VNĪ vērš uzmanību, ja pēc apkures pieslēgšanas radiatori dzīvoklī nesilst vai silst tikai daļa no tiem, tad aicinām nekavējoties par to ziņot mājas pārvaldniekam pa tālruni  636 22588 vai arī ēkas iekšējās apkures sistēmas apkalpotājam SIA ''Cirtnis'' pa mob. tālr.  26602509.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    krustmateflorence 28.09.2021, 13:25:27

    visiem pilsētas nabadzīgajiem, kuriem ienākumi zem 500.eiro, pilsētas domei jāpiešķir 50.euro pabalsts

  • 0
    žurka 29.09.2021, 08:46:19

    Paldies!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: