Saistībā ar Covid-19 infekcijas izplatību Ventspils Sociālās aprūpes namā ''Selga'', iemītnieku un darbinieku vidū pašlaik ir noteikta stingra karantīna. Tomēr, tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, līdz 3. janvārim tiek atjaunota sūtījumu pieņemšana aprūpes nama iemītniekiem.

Lai izslēgtu tieša kontakta iespēju ar aprūpes nama iemītniekiem vai personālu, iemītniekiem paredzētos sūtījumus aicinām novietot uz galda, kas izvietots pie sētas ieejas durvīm. Sūtījumiem klāt jāpievieno zīmīte, kuram iemītniekam tiek sūtīta paciņa. Sūtījumus paņems un dezinficēs dežurants, kā arī tālāk tos nodos iemītniekiem.

Aprūpes nama iemītniekiem paredzētos sūtījumus var atstāt katru dienu no plkst. 9 līdz 18. Sūtījumos atļautas preces un produkti to oriģinālajos iepakojumos, kurus var dezinficēt.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    Eeeeeeeeee 24.12.2020, 03:13:31

    Aha! Un kā, lai zinu, ka mana paka nonāks līdz adresātam? :(

  • -3
    Viktors Torpēda 28.12.2020, 13:20:52

    Kur tad citur viņa paliks!? Domā, ka darbinieki ies un tēlos grinčus un ņems senioriem paziņas nost? Ja tik traki bail - pajautā adresātam! Sazvanīties jau nav aizliegts..

  • -2
    Ventspils Sociālais dienests 28.12.2020, 16:01:18

    Pēc sūtījuma nogādāšanas Sociālās aprūpes namā “Selga” aicinām sazināties ar adresātu, lai pārliecinātos par sūtījuma saņemšanu. Pie ieejas durvīm dežurē dežurants, līdz ar to, tiklīdz sūtījums ir novietots un sūtītājs ir pietiekami drošā attālumā, dežurants sūtījumu paņems, veiks nepieciešamos dezinfekcijas darbus un nodos adresātam. Vēlamies informēt, ka Sociālās aprūpes nama “Selga” darbinieki ir godprātīgi un ar augstu atbildību izturas pret klientiem un sev uzticētajiem pienākumiem.

  • -8
    .Guntis6060. 24.12.2020, 03:17:04

    Labāk iedot vakcīn pīcem un ēzelim

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: