Ventspils pilsētas pašvaldība aicina ikvienu Ventspils pilsētas iedzīvotāju, īpaši ģimenes ar bērniem, un pilsētas viesi piedalīties programmas ''Ventspils - mazulim draudzīga pilsēta'' aptaujā līdz nākamā gada 7. janvārim.

Aptaujas mērķis ir noskaidrot priekšlikumus un ierosinājumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem pilsētā, lai veidotu Ventspils pilsētas vidi vēl draudzīgāku ģimenēm ar bērniem līdz trīs gadu vecumam.

Turklāt, aptaujai noslēdzoties, tiks veikta izloze, kur no visiem reģistrētajiem e-pastiem tiks izlozēti trīs respondenti, kuri katrs saņems naudas balvu 50 eiro apmērā.

Aptaujas anketa pieejama ŠEIT un sociālā tīkla Facebook lapā ''Ventspils - mazulim draudzīga pilsēta'', kā arī anketa pieejama krievu valodā https://bit.ly/aptauja2020ru.

Ventspils pilsētas pašvaldība kopš 2016. gada realizē programmu ''Ventspils - mazulim draudzīga pilsēta''. Programma attīstās, sadarbojoties pilsētas pašvaldībai un iedzīvotājiem, tāpēc viens no svarīgākajiem atskaites punktiem ir iedzīvotāju aptaujas veikšana.

2016. gadā tika saņemti un izskatīti 336 iedzīvotāju ierosinājumi, savukārt 2017. gadā tika saņemti jau 439 ierosinājumi, kuri tika izskatīti un pēc iespējām arī realizēti.

Programmas darbības rezultātā pilsēta kļūst ģimenēm ar bērniem arvien draudzīgāka, uzlabojumi un realizētie iedzīvotāju priekšlikumi pilsētā redzami un jūtami ik uz soļa - pazeminātas ielu apmales un radītas ģimenes autostāvvietas, izveidoti rotaļu laukumi daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos, skvēros un parkos, daudzviet pilsētā uzstādītas dubultās šūpoles, ieklāts triecienabsorbējošais gumijas segums Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā ''Fantāzija'', ieviestas bezmaksas potes pret ērču encefalītu bērniem līdz trīs gadu vecumam, kā arī veikti citi uzlabojumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: