Skolēni no Ventspils pilsētas un novada aicināti piedalīties projekta ''Panākumu Universitāte'' rīkotajā aptaujā un iesūtīt savu versiju par to, kura personība Latvijā, viņuprāt, ir visiedvesmojošākā un kāpēc?

Skolēnu ieteikumi tiks gaidīti līdz 1. jūnijam. Personības, kuras skolēni savos ieteikumos būs minējuši visbiežāk, tiks uzrunātas un aicinātas iesaistīties projektā, lai dalītos savās zināšanās un pieredzē.

Projekta ietvaros katru mēnesi skolēni no visas Latvijas tiekas ar dažādām personībām, kuri dalās savos pieredzes stāstos, iedvesmojot jauniešus būt uzņēmīgiem, mērķtiecīgiem un piepildīt savas ieceres. Projekts darbojas jau desmit gadus un šajā laikā jaunieši tikušies ar vairāk nekā 250 iedvesmojošiem lektoriem. Gatavojoties jaunajai 2020./2021. mācību gada sezonai, organizatori aicina skolēnus dalīties savos ieteikumos un veidot projekta programmu kopīgi.

''Desmit gadu laikā ar skolēniem tikušies gan mūziķi, gan uzņēmēji, gan politiķi, TV personības, prezidenti un daudzi citi. Katrs stāsts, katra cilvēka sasniegumi, veiksmes un neveiksmes mudina skolēnus aizdomāties par to, kā iespējams gūt panākumus. Tas ir būtiskākais projekta mērķis - iedvesmot un motivēt, tāpēc šogad vēlamies no pašiem skolēniem uzzināt, kas viņus iedvesmo,'' stāsta projekta ''Panākumu Universitāte'' izveidotāja Ilze Kalniņa-Dauga.

Skolēni aicināti iesūtīt, viņuprāt, iedvesmojošākās personības līdz 1. jūnijam, rakstot uz e-pastu info@panakumuuniversitate.lv vai nosūtot ziņu projekta Facebook lapā (https://www.facebook.com/panakumuuniversitate/), norādot, kāpēc tieši šīs personības lekcija būtu ļoti vērtīga. Desmit no visiem ideju iesūtītājiem saņems balvas no projekta “Panākumu Universitāte”

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -7
    arcus 30.05.2020, 11:10:21

    Domāju, ka iedvesmojošākā personība Latvijā ir jurašs! Par noziegumiem pret valsti apsūdzētam (jā, vēl nav pierādīts) kļūt par Tieslietu ministrijas otro svarīgāko cilvēku ir jāmāk! tajā pašā laikā cilvēkam, kas balsojis par Latvijas neatkarību(jā, arī apsūdzēts, bet ne par noziegumiem pret valsti) liedz pat ieiet Saeimas ēkā! Lūk tas ir tiesiskums JKP gaumē. Lūk tās ir bailes no opozīcijas un konkrēta cilvēka!

  • -1
    Nah Nahs XI 02.06.2020, 06:23:44

    Te bija rakstīts,ko ar to opozīcijas konkrēto personu varbūt būtu bijis jādara (pagātnē,ne tagadnē vai nākotnē),bet nav izdarīts...

  • -4
    Latvija pāri visām! 01.06.2020, 12:22:41

    Bet tas taču loģiski - tas -rašs ir sīkpartiju grupējuma savējais,
    (ieteiktu nosaukumu - "Jaunie vilki"),
    bet šis - vecais vilks, nee.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: