Ar prieku paziņojam, ka sākam veidot stabilus pamatus nākotnes ieceru īstenošanai mugurkaula saslimšanu ārstēšanā. No 6. marta Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī būs pieejamas ambulatorās konsultācijas pie traumatologa ortopēda, sertificēta mugurkaulāja ķirurga Jāņa Osīša, kurš konsultēs mugurkaula saslimšanu ārstēšanā.

Sācis strādāt kā sertificēts ārsts 2004. gadā un veicis vairāk nekā 2300 mugurkaulāja operācijas, strādājot NRC Vaivari, Stauferklinikum (Vācija), Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā (PSKUS), Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā (BKUS) un Specializētās medicīnas centrā (SMC). Turpinājis celt profesionālo kvalifikāciju, stažējoties Vācijas, Francijas un ASV klīnikās.

Pie Dr. Jāņa Osīša ambulatorās konsultācijas būs pieejamas gan par valsts finansējumu, gan par maksu. Sākot ar 6. martu, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas ambulatorajā nodaļā pieņemšanas būs katru trešdienu no plkst. 13 līdz 17. Jāpiemin, ka Dr. Osītis ne tikai konsultēs ambulatori, bet arī no marta beigām uzsāks dažādas mugurkaulāja operācijas Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā Ventspilī.

Dr. Jānis Osītis: «Mans mērķis ir sasniegt Vācijas pilsētas slimnīcas mugurkaulāja ķirurģijas nodaļas līmeni un piedāvāt specializēto ārstēšanu jebkuram Latvijas iedzīvotājam, vispirms jau, protams, kurzemniekiem.»

«Šī ir lieliska iespēja ne tikai Ventspils, bet arī visas Ziemeļkurzemes iedzīvotājiem konsultēties un saņemt atbilstošu ārstēšanu zinoša un pieredzējuša speciālista vadībā tuvāk savai dzīvesvietai. Uzskatām, ka arī reģioniem ir jāattīstās un jāsniedz dažādi veselības aprūpes pakalpojumi. Līdz šim mugurkaula saslimšanu ķirurģiskā ārstēšana lielākoties bija pieejama tikai Rīgā, tāpēc esam īpaši gandarīti par šo sadarbību ar Dr. Jāni Osīti,» uzsver Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Lācis.

Uz valsts apmaksātām vai maksas ambulatorajām konsultācijām pie Dr. Osīša iespējams pieteikties, zvanot uz slimnīcas reģistratūru pa tālruni 63624665.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: