Ventspilnieki un Ventspilij tuvējo apkaimju pieaugušie iedzīvotāji, kuri vēlas atmest smēķēšanu, tiek aicināti pieteikties smēķēšanas atmešanas grupā. Nodarbības būs bez maksas un notiks no 17. janvāra līdz 7. februārim Olimpiskā centra basketbola halles preses centrā.

Informatīvā smēķēšanas atmešanas atbalsta grupas nodarbība notiks ceturtdien, 17. janvārī no plkst. 18 – 19.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, kvalificētu psiholoģi Agitu Lausku, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām.

Pārējās 3 atbalsta grupas nodarbības plānotas vienu reizi nedēļā, ceturtdienās, sākot no 24. janvāra, no plkst. 18 – 21.

Uz nodarbībām tiek aicināts ikviens pilngadīgs, smēķējošs iedzīvotājs, kurš vēlas atmest smēķēšanu vai ir saņēmis veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu un ir motivēts to darīt.

Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma.

Pieteikties var, izmantojot interneta vietni www.nesmekesu.lv vai sūtīt pieteikumus uz e-pasta adresi atbalsts.atmesanai@gmail.com, e-pastā norādot sekojošu informāciju – “vārds, uzvārds, tālr. numurs, – Ventspils grupa”. Jautājumu gadījumā var sazināties ar organizatoriem, zvanot uz tālruņa numuru - 26180109.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: