No šodienas, jau pirms dienesta pārbaudes pabeigšanas, stāsies spēkā Valsts vides dienesta (VVD) reģionālo vides pārvalžu vadītāju rotācija, kuras rezultātā līdzšinējais Madonas Reģionālās vides pārvaldes (RVP) direktors Normunds Broks turpmāk ieņems Ventspils RVP direktora amatu.

Līdz ar to Ventspils reģionālās vides pārvaldes līdzšinējā direktore Inguna Pļaviņa turpmāk ieņems Madonas RVP vadītājas amatu. Kā norādīja VVD ģenerāldirektores vietniece Aina Stašāne, dienesta iekšējā pārbaude vēl nav pabeigta.

"Amatpersonu pārcelšana (rotācija) VVD ir normāla prakse. Gan ikdienas jautājumu, gan krīzes situāciju risināšanai veidojam vadības komandas un mainām tās, ja nepieciešams, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Pašreiz Ventspils RVP ir nepieciešams cilvēkresursu pastiprinājums, un esam pārliecināti, ka svaigs redzējums un jauni vadības paņēmieni dos nozīmīgu ieguldījumu pārvaldes darba rezultātu uzlabošanā. Secīgi tas motivēs pārvaldes darbiniekus pielikt vēl lielākas pūles labas vides kvalitātes nodrošināšanā visā reģionā, tostarp Ventspils pilsētā," pauda Stašāne.

Savukārt VVD ģenerāldirektore Inga Koļegova, informējot vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministra biroju par plānoto amatpersonu rotāciju, norādīja, ka Brokam ir ilggadēja darba pieredze vadošajos amatos gan privātajā, gan publiskajā sektorā, vadot lielus kolektīvus un risinot dažāda veida un sarežģītības uzdevumus. Pēc Koļegovas domām, viņš ir mērķtiecīgs un savā darbībā orientēts uz rezultātu, apzinās cilvēkresursu nozīmīgumu iestādei uzticēto funkciju kvalitatīvā nodrošināšanā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ivars Jansons 02.08.2018, 19:59:12

    Kad, un, kur stādīs priekšā Normundu Broku? Vai viņu jau izmuļķoja ar SMAKĀM un SMIRDOŅĀM???

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: