Pašvaldības SIA Ventspils siltums šomēnes izsludinājusi iepirkumu par jaunu centralizētu siltumtīklu būvniecību Ventspils pilsētā.

Iepirkums sastāv no trīs daļām. Pirmā iepirkuma daļa paredz jaunu siltumtrašu būvniecību 153,5 metru garumā Lāčplēša ielā 1, kā arī Rūpniecības ielā 1 un Rūpniecības ielā 2. Būvdarbi tiks veikti ar Kohēzijas fonda līdzfinansējumu projekta Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā ietvaros. Otrā iepirkuma daļa paredz jaunu siltumtrašu būvniecību 37,3 metru garumā Lāčplēša ielā 1, kā arī Rūpniecības ielā 1 un Rūpniecības ielā 2. Šo siltumtīklu būvniecība tiks finansēta no pašvaldības SIA Ventspils siltums budžeta līdzekļiem. Savukārt trešā iepirkuma daļa paredz jaunu siltumtīklu būvniecību 121,5 metru garumā Ganību ielā 30 un Ganību ielā 32. Siltumtrašu būvniecība tiks veikta ar Kohēzijas fonda līdzfinansējumu projekta Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā ietvaros.

Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz šā gada 6. jūlijam. Par katru no iepirkuma daļām ir jāiesniedz atsevišķs piedāvājums. Nosacījumi paredz, ka katrai iepirkuma daļai tiks izvēlēts atbilstošākais pretendents, kuram tiks piešķirtas tiesības slēgt līgumu.

Lai paaugstinātu siltumenerģijas pārvades un sadales sistēmas efektivitāti, projekts Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā, nr. 4.3.1.0/18/A/012, paredz 11 jaunu siltumtīklu posmu būvniecību 2,8 km garumā. Līdz 2020. gada jūnijam jaunas siltumtrases plānots izbūvēt no Rīgas ielas līdz teātra namam Jūras vārti K.Valdemāra ielā, Lāčplēša ielā 1, Rūpniecības ielā 1 un Rūpniecības ielā 2, Ūdens ielā 6, Kuldīgas ielā 13, Strazdu ielā 5, Ganību ielā 30 un Ganību ielā 32, Sarkanmuižas dambī 28, kā arī Vasarnīcu ielā 9, 14 un 20, Līvu ielā 2. Projekts paredz arī siltumtīklu maģistrāles izbūvi no Vidumupītes pieslēguma līdz Lāčplēša ielas pieslēgumam. Kopējās projekta izmaksas ir 1 323 925,91 eiro, tostarp Kohēzijas fonda līdzfinansējums – 40% apmērā no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām jeb 436 461,45 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: