Atbalsta centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš nepieciešams iedzīvotāju atbalsts, lai bērni, jaunieši un pieaugušie ar smagiem kustību traucējumiem varētu saņemt nepieciešamo aprūpi dienas centrā.  

Atbalsta centram Cimdiņš ir nepieciešams pacēlājs, kuru izmantos klientu transportēšanai – ieceļot un izceļot no mašīnas –, lai nodrošinātu dienas centra apmeklējumu, nodarbības un pilnvērtīgu aprūpi, saudzējot darbinieku fizisko veselību. Pacēlāja iegāde izmaksā 5105,50 eiro. Iegādātais pacēlājs dotu iespēju 15 cilvēkiem ar smagiem kustību traucējumiem regulāri apmeklēt dienas centru Cimdiņš.

Atbalsta centrā Cimdiņš sākotnēji atbalsts tika sniegts bērniem, taču nu jau bērni ir izauguši un centra darbinieki fiziski vairs nespēj viņus pacelt un nodrošināt nepieciešamo aprūpi. Pacēlājs dotu iespēju bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem regulāri apmeklēt dienas centru un piedalīties tā aktivitātēs – saņemt sociālo aprūpi un nodrošināt higiēnu, piedalīties sporta aktivitātēs, radošajās darbnīcās, apmeklēt attīstību veicinošas individuālās nodarbības, baseinu, kā arī piedalīties citās Cimdiņa aktivitātēs. Cimdiņš savas darbības laikā ir pierādījis spēju sniegt regulārus, akūti nepieciešamākos pakalpojumus dzīvesvietā bērniem un jauniešiem ar smagiem funkcionāliem traucējumiem.

Pirmo ziedojumu kā ieguldījumu iecerētā pacēlāja iegādei Cimdiņš saņēmis no Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja. Aicinām arī pārējos iedzīvotājus atbalstīt un ziedot nodibinājumam Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām «Cimdiņš» pacēlāja iegādei. Jo tavs ziedojums var palīdzēt tikt pie iecerētā!

Ziedojumi tiek vākti fonda Ziedot.lv mājaslapā: https://www.ziedot.lv/cimdins-kustiba-3098

Vai arī pārskaitot ziedojuma summu uz Atbalsta centra Cimdiņš bankas kontu: Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš

Reģistrācijas nr. 4000816743

Banka: AS Swedbank, Konta nr.: LV98HABA0551030241786

Ziedojuma mērķis: Cimdiņš kustībā

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • -1
    snaiperis999 04.06.2018, 13:42:17

    florence,palīdzi cilvēkiem.Tu taču esi miljonāre.

  • 0
    karlito 04.06.2018, 17:12:43

    Kur Ventspils Dome???

  • -2
    Ventspils Sociālais dienests 06.06.2018, 13:37:58

    Aicinām rūpīgāk un uzmanīgāk iepazīties ar publicēto informāciju, jo rakstā tika minēts, ka pirmo ziedojumu “Cimdiņš” pieņēmis no Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja.
    Vienlaikus informējam, ka ik gadu Ventspils pilsētas pašvaldība sniedz finansiālu atbalstu nodibinājuma “Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”” darbības nodrošināšanai un sociālo pakalpojumu sniegšanai, nodrošinot sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu Ventspilī deklarētiem bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām, vairāk kā 53 tūkst. eiro apmērā.
    Turklāt, deninstitucionalizācijas plāna ietvaros pašvaldība plāno realizēt vērienīgu projektu – izvedot jaunu dienas centru personām ar īpašām vajadzībām. Tiek plānots, ka jaunajās telpās Kuldīgas ielā darbosies Atbalsta centrs “Cimdiņš”. Šī projekta realizācijai tiek arī paredzēts pašvaldības finansējums 82 tūkst. eiro apmērā.

  • 0
    karlito 06.06.2018, 18:45:23

    Ha,liekulīga atbilde no sociālā dienesta..es nejautāju par domes priekšsēdētaju,es jautāju par Ventspils domi..Domei pilsētas budžetā nav 5,1 tūkstotis lai slimiem bērniem nopirktu pacēlāju..??visadas ''herņas''atbalsta,bet ko tiešām vajag ne!

  • -1
    norge 06.06.2018, 19:48:20

    to karlito, Ventspils pilsētas Dome sponsore Geto game nava liekas naudas prieks sadiem pasakumiem , bet kad cilveki saziedos tad bus klat ka likts ar visu presi un taisis reklamu sev

  • -1
    Ventspils Sociālais dienests 07.06.2018, 15:38:39

    Ik gadu sastādot pašvaldības budžetu būtiski tiek plānotas un izvērtētas nodibinājuma “Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”” vajadzības. 2018. gadā Ventspils pilsētas pašvaldība piešķīra vairāk kā 53 tūkst. eiro, no kuriem lielākā daļa paredzēta darbinieku atalgojumam, telpu īres un komunālo maksājumu segšanai un dienas aprūpes centra uzturēšanas pakalpojumiem. Ar pašvaldības finansiālu atbalstu Cimdiņa vajadzībām Atbalsta centrs “Cimdiņš” ir iegādājies multifunkcionālu interaktīvo galdu, metodiskos materiālus dažādām nodarbībām, kā arī biroja tehniku.

  • 0
    norge 07.06.2018, 17:49:15

    to Ventspils pilsētas Sociālais dienests , sory bet tas ko jus uzskaitat ietilpst jusu darba pienakumos un ari MK noteikumos tas ir rakstits , ta ka neredzu tur neka seviska ko jus esat izdarijusi , bet pilsetas dome labak sponsore Ten Drinking andDrag party nevis to kas tisam butu vajadzigs , tas ir subjektivi mans viedoklis , varat likt minus cik gribat tas liek tikai pasmaidit jo saprotu ka taisniba acis koz

  • -1
    Latvija pāri visām! 07.06.2018, 21:14:08

    Aiviņa viena mēneša pensija ir lielāka...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: