Futbola akadēmijas Ventspils jaunajiem futbolistiem braucienu uz spēlēm Liepājā iztraucēja alnis, kurš piepeši izlēca uz ceļa, par laimi, bojājumus nodarot tikai transporta līdzeklim.

Negadījums noticis svētdien ap pulksten pusdeviņiem rītā uz Liepājas ceļa Užavas pagasta teritorijā. Alnis piepeši izlēcis uz ceļa un taranējis autobusa Mercedes Sprinter priekšējo kreiso sānu, par laimi, citas nelaimes nesagādājot. Autobuss, kurā atradās 2007. gadā dzimušo zēnu komandas 12 spēlētāji un viņu treneris Aleksandrs Žižmanovs, ceļu vairs turpināt nevarēja, taču galvenais, ka vienīgais cietušais negadījumā bija pats neuzmanīgais meža zvērs.

Jaunie sportisti un viņu treneris pārsēdās uz bērnu vecāku automašīnām, kas bija braukušas aiz sportistu busiņa. «Autobusa vadītājs noteikumus nepārkāpa, tāpēc arī negadījumam nebija nopietnu seku, ko secināja arī policija, kas tika izsaukta uz notikuma vietu. Domāju, bērni pat nepaguva nobīties, jo tagad taču visi sēž savos telefonos. Autobuss bija apdrošināts un tagad tas nodots remontā, bet jau nākamajā nedēļā atkal būs darba kārtībā,» notikušo komentē Futbola akadēmijas Ventspils direktors Aleksandrs Kohans.

Negadījums netraucēja ventspilniekiem aizvadīt labus mačus Liepājā, kur izdevās izcīnīt divas uzvaras.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -1
    gunča 09.01.2018, 12:26:44

    Sen vajadzēja ceļu malās izveidot žogus,kā tas ir pieņemt normālās valstīs.Kāds varbūt teiks,ka tādam pasākumam vajag līdzekļus.Protams ka vajag.Tie līdzekļi ir,bet tiek tērēti absolūti nelietderīgi jau no 90-to gadu sākuma,algojot nevajadzīgo parazitējošo administratīvo aparātu visā valstī.

  • -1
    reku 09.01.2018, 13:00:27

    Un kur palika aļņa gaļa?

  • 0
    Alekss 09.01.2018, 15:28:22

    Braucu garām, kad tas bija noticis. Tikai alnis bija pārvērties par pusauga briedi. turpat grāvmalā mētājās.

  • -1
    reku 09.01.2018, 17:10:44

    Nu re,no tā briežaļņa būtu iznācis katram brauciena dalībniekam pa krietnam gaļas kluncim,gan jau kāds varētu nodīrāt un sadalīt.
    Bet-nav brīv!!!Interesanti,kurš ir bijis pie to stulbo likumu izstrādāšanas?Būtu tikai taisnīgi,ka notriektais meža dzīvnieks pienākas apskādētā auto vadītājam.

  • 0
    Vigil 10.01.2018, 03:00:22

    Pa nakti speciāli braukšu ar džipu, kam pie bampera piestiprināts metāla stienis, ar ko taranēšu aļnus, briežus un pārējos meža iemītniekus. Šašliks uz visu gadu.

  • 0
    Opaps 09.01.2018, 21:10:21

    Kautķermeni ( līķi) savāca CP un meža dienests. Ja šoferim būtu laiks ,tad varētu sadalīt 3-5 porcijās, jo vajag atrast vietu , kur to visu apstrādāt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: