Laika posmā no 10. jūlija līdz 16. jūlijam neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā Ventspilī un Ventspils novadā izpildīti 171 izsaukumi, hospitalizēti 81 cietušie, tai skaitā 11 bērni. Alkohola reibumā bija 37 cietušie, krimināltraumas guva trīs cietušie.

Strādājot ar ķīmisku vielu, kuras pamatsastāvā ir spirts, nopietnas traumas guva 26 gadus veca sieviete. Vielai reaģējot ar karstumu, radās tvaiks, kurš nokļuva sievietes acīs. Ar abu acu termisku ķīmisku apdegumu cietušo nogādāja slimnīcā. Darba laikā aizsargbrilles netika lietotas.

Kāda 18 gadus veca vīrieša vadīts automobilis nezināmu iemeslu dēļ apmetis vairākus kūleņus, kā rezultātā cietušais nogādāts slimnīcā ar virspusēju pleca un augšdelma ievainojumu.

Kāds 37 gadus vecs vīrietis, braucot ar žiroskūteri, krita un guva smadzeņu satricinājumu. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

10 gadus vecu meiteni nogādāja slimnīcā ar pēdas lūzumu pēc tam, kad viņa uzskrēja virsū braucošai automašīnai.

Elektroskūteris uztriecās virsū 28 gadus vecai sievietei. Sieviete guva triecienu krūškurvja rajonā un krita. Ar krūšu kaula sasitumu un rokas lūzumu sieviete nogādāta slimnīcā.

Novadā 5 gadus vecs zēns, lecot no koka, lauza apakšdelmu. Zēns ar rokas lūzumu tika nogādāts slimnīcā.

10 gadi meitene kikboksa treniņa laikā sastiepusi kāju. Ar ceļu locītavu saišu sastiepumu jaunā sportiste nogādāta slimnīcā.

43 gadus veca novadniece, būdama alkohola reibumā, krita un sasita roku. Kad sieviete piecēlusies, nav varējusi roku pakustināt. Atbraucot mediķiem, sieviete atteikusies no hospitalizēšanas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Novadnieks 18.07.2017, 15:22:24

    Turies,novadniece,viss būs čikiniekā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: