Sestdien Ventspils novada Popē gājis bojā kāds cienījama vecuma velosipēdists, kurš kritis, lielā ātrumā traucoties lejā no kalna.

Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozīte informēja, ka sestdien ap plkst.16.10 Ventspils novadā Popē, Skolas ielā, braucot ar velosipēdu, krita 1947.gadā dzimusi persona, kura no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa pastāstīja, ka bojā gājušais ir 69 gadus vecs vīrietis. Pēc aculiecinieku teiktā, viņš kritis, lielā ātrumā braucot no kalna. Mediķi, ierodoties notikuma vietā, sapratuši, ka vīrietim vairs nav iespējams palīdzēt - viņš jau bija miris.

Sestdien traģisks ceļu satiksmes negadījums sestdien noticis arī Jaunpiebalgā, kur, saduroties motorolleram un automašīnai, gājusi bojā sešus gadus veca meitenīte, bet cietuši divi pieaugušie. Tikmēr Latgalē kādā piemājas dīķī noslīkusi piecus gadus veca meitenīte. Mediķi, ierodoties notikuma vietā, secinājuši, ka bērna dzīvību vairs nav iespējams glābt. 

Sestdien traumas guvuši arī vairāki bērni. Piemēram, Zemgalē septiņus gadus vecs zēns guvis muguras apdegumus, stāvot pie grila, bet kādam piecus gadus vecam zēnam svešs suns sakodis seju. Vidzemē suns sakodis vienu gadu un četrus mēnešus vecu zēnu, kurš nogādāts slimnīcā ar brūci galvā. Tikmēr Latgalē piecus gadus vecs puika sev acī iesmidzinājis pretodu līdzekli, gūstot acs ķīmisko apdegumu. Savukārt 12 gadus veca meitene guvusi galvas traumu, šūpojoties un atsitot galvu pret šūpoļu stiprinājumu.

Lasi vēl