Laika posmā no 28. maija līdz 4. jūnijam neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā Ventspilī un Ventspils novadā saņemti 186 izsaukumi, hospitalizēti 99 cietušie, no kuriem 18 bija bērni. No visiem cietušajiem 13 bija alkohola reibumā, bet kāds vīrietis pamanījies iedzert benzīnu.

Konstatētas arī trīs krmināltraumas – divi cietušie bija alkohola reibumā, divi nogādāti slimnīcā, viens no cietušajiem atteicies no hospitalizēšanas.
17 gadus veca meitene skrienot nokritusi uz muguras un spēcīgi sasitusi galvu. Meitene ar galvas sasitumu nogādāta slimnīcā.
Skolā spēlējot basketbolu, sitienu pa degunu saņēmis 16 gadus vecs zēns. Sākusies asiņošana, bet skolas medmāsa sniegusi pirmo palīdzību, un, kad ieradās mediķi, zēns jau juties labi un hospitalizēšana nebija nepieciešama.
No šūpolēm izkritis deviņus gadus vecs zēns, kurš ar galvas sasitumu un brūci galvā nogādāts slimnīcā.
42 gadus veca sieviete kritusi uz bruģa un pēc tam ar sejas sasitumu un brūci sejā nogādāta ārstniecības iestādē. Kāda cita 68 gadus veca kundze sabijusies no kaķa, kas izskrējis viņai priekšā, un nokritusi. Kundze ar apakšdelma lūzumu nogādāta slimnīcā.
Slimnīcā nogādāts kāds 52 gadus vecs vīrietis, kurš vēlējies iedzert alu, taču sajaucis pudeli un iedzēris pāris malkus benzīna. 24 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā kritis, bet mediķu palīdzību lūdzis tikai vakarā. Ar sāpēm plecā un sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: