Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīcā risinājās divu dienu seminārs „Viesmīlības pakalpojumu kvalitāti ietekmējoši faktori, kurā pulcējās vairāk kā 30 dažādu profesionālās izglītības iestāžu viesmīlības specialitāšu pasniedzēji.

Šo semināru organizēja Valsts izglītības satura centrs Eiropas struktūrfondu projektā „Profesionālās izglītības iestāžu efektīva pārvaldība un personāla kompetences pilnveide” un tā bija semināru cikla „Aktualitātes viesmīlības uzņēmumā” 1.daļas.

Semināra mērķauditorija ir profesionālās izglītības iestāžu viesnīcu pakalpojumu izglītības programmas pedagogi un tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu prakses vadītāji. Seminārā piedalījās arī Ventspils naktsmītņu darbinieki. Tajā bija gan lekcijas par viesmīlības nozares aktualitātēm, gan arī meistardarbnīcas. Vienā no meistardarbnīcām semināra dalībnieki radījuši interesantu brokastu galda noformējumu “Saullēkts Ventspilī”.

Praktiskajā daļā apgūts darbs saimnieciskajā dienestā, viesmīlības uzņēmuma numura uzkopšanas kārtība, viesmīlības uzņēmumu komplimentu gatavošana viesiem, papildu pakalpojumu piedāvājumi viesmīlības uzņēmumā un to sniegšanas kvalitātes ietekme uzņēmuma tēla veidošanā.

Semināra teorētiskās un praktiskās nodarbības vadīja Dzintra Līce, Latvijas un ārvalstu viesmīlības uzņēmumu eksperte, Viesnīcu un restorānu mācību centra lektore, Viesnīcu biznesa koledžas Hotel School lektore, Santa Rūja, viesnīcu tīkla Rixwell&Wellton, Rixwell Bauska Hotel direktore

BA "Turība" Starptautiskā Tūrisma fakultāte, lektore, Sanita Ziemele, Ventspils Tehnikuma viesmīlības pakalpojumu izglītības programmas pedagoģe, Guntis Lācis, SIA „Anitra”, Tīrīšanas tehnoloģiju centra speciālists.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: