Ventspils pilsētas pašvaldības policija saņēma informāciju, ka iekšpagalmos Pētera ielā 4 un Celtnieku ielā 2A nesen uzstādītajiem āra trenažieriem un vingrošanas stieņiem jau ir pazudušas vairākas detaļas.

Pašvaldības policija saņemot šo informāciju, noteikti veiks pastiprinātu šo laukumu uzraudzību. Policija aicina arī pilsētas iedzīvotājus, īpaši tos, kuri dzīvo daudzdzīvokļu mājās blakus šiem labiekārtotajiem bērnu spēļu laukumiem un āra trenažieru iekārtām, būt modriem un, redzot aizdomīgas personas, kuras posta šīs iekārtas, nekavējoties informēt pa tālruņiem 63680808 vai 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Opaps 26.04.2017, 16:30:31

    tas ir audzināsanas sekas ģimenē un daļēji skolā.Skolā šiem debēliķiem nedrīkst aizskārt pat ar mazo pirkstu, tā tulīt no darba ārā. Savulaik bija sporta skolotājs Ābiķis. Ja neklausi , tad ar atslēgas bunti pa dibenu. Vienu otru reizi bija grūti nosēdēt solā. Neviens nebija apvainojies , jo zināja , tas bija par tēmu. Vēl ilgi pēc skolas beigšanas bijušie skolnieki viņu atceras ar vabu vārdu un stāsta visādus gadījumus ar viņu.

  • 0
    cits 26.04.2017, 17:28:18

    ...vai ar svilpes ķēdīti pa plikām cenkelēm,ja vingrošanas stundā darīja blēņas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: