Ventspils Piejūras kempings ir aizsācis tradīciju un 24.martā, plkst. 18:00 aicina ciemos tos, kuriem interesē viss par un ap pirts lietām.

Izglītojošu lekciju un praktisku nodarbību veidā reizi mēnesī tiek organizēts Pirtsmīļu klubiņš, kurā pieaicināti pirtnieki stāstīs noderīgu informāciju par pirts ietekmi uz cilvēka veselību, rādīs paraugdemonstrējumus un sniegs padomus par visu, kas saistīts ar pirts apmeklējumu. Pasākumā ir aicināti piedalīties gan tie, kuri regulāri apmeklē pirtis, gan tie, kuri iepriekš pirts pakalpojumus izmantojuši reti vai nemaz.

Kā norāda Piejūras kempinga pārvaldniece Agnese Urbāne: “Ir daļa cilvēku, kuriem, iespējams, radies maldīgs priekšstats par pirts apmeklējumu, saistot to tikai ar karsēšanos pie augstas temperatūras. Vēlamies lauzt šo priekšstatu, parādīt, izglītot un sniegt iespēju ventspilniekiem atpūsties no ikdienas steigas. Pirmajā pasākumā valdīja brīva un viegla atmosfēra, dalībniekiem bija iespējams pašiem iesaistīties gan skrubja gatavošanā, gan pirts slotiņu izmantošanas demonstrācijā kopā ar pirtnieci. Vēlamies, lai šāds formāts saglabātos arī turpmākajos pasākumos.”

Pasākums ir bez maksas un interesenti ir aicināti iepriekš pieteikties, rakstot e-pastu: camping@ventspils.lv vai zvanot pa tālr. 63627925, 22008805.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: