Pasniegtas Baltijas komunikācijas gada balvas (Baltic Communication Awards), un SIA ““Ventspils nafta” termināls” (VNT) ieguva otro vietu nominācijā “Iekšējā komunikācija” ar projektu “Dzīvības glābšanas noteikumi. Jautrība un disciplīna”.

Konkursā starptautiskā žūrija izvērtēja vairāk ne kā 130 komunikācijas projektus 15 kategorijās no trim Baltijas valstīm, un finālistu prezentācijas norisinājās Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā. Nominācijā “Iekšējā komunikācija” VNT ierindojās aiz AS “Air Baltic Corporation” un SIA “MM&A/Hill+Knowlton Strategies” kopprojekta, un ieguva godalgoto otro vietu ar projektu par "Dzīvības glābšanas noteikumu ieviešanu caur spēles elementiem".

Dzīvības glābšanas noteikumi ir drošības pamatnoteikumu kopums, kuru plaši izmanto naftas un gāzes nozarē strādājošie uzņēmumi visā pasaulē dažādu risku novēršanai: sākot ar darbu slēgtajās telpās līdz veselam saprātam nestrādāt alkoholisko vielu ietekmē. Nozares pētījumi liecina, ka noteikumu stratēģiska un pastāvīga ievērošana var novērst līdz pat 60 % negadījumu, kuri varētu beigties letāli.

VNT ieviesa Dzīvības glābšanas noteikumus 2016. gada 1. jūnijā, izglītošanas un apmācību procesā izmantojot spēles elementus. Vieglākai noteikumu uztveršanai tika izstrādāta īpaša Bingo spēle, kurā tika iesaistīti VNT darbinieki un līgumstrādnieki. “Ieviešot Dzīvības glābšanas noteikumus, mēs pierādījām, ka pielietojot radošas metodes un domājot ārpus ierastā, mēs varam sasniegt svarīgus mērķus daudz efektīvāk,” stāsta VNT projektu koordinatore Dace Edžiņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: