Ceturtdien, 9. martā uzstādīta jauna ceļazīme Pārventā, P.Stradiņa ielā, autostāvvietā pie pirmsskolas izglītības iestādes “Margrietiņa”.

P/i “Komunālā pārvalde” ceļa zīmi uzstādīja pēc ventspilnieku lūguma, jo blakus esošo daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji savus transportlīdzekļus mēdza ilgstoši atstāt PII “Margrietiņa” autostāvvietā. Autostāvvietas platība jau tā ir salīdzinoša neliela, tādēļ bērnu vecākiem, atvedot un izņemot savu bērnu no bērnu dārza, nebija vietas, kur atstāt savu automašīnu.

Tagad automašīnas šajā autostāvvietā drīkst novietot ne ilgāk kā 20 minūtes, kas ir pietiekošs laiks, lai vecāki savu mazo atvasīti droši izlaistu un paņemtu no bērnu dārza, jo tieši šim mērķim ir paredzēta autostāvvieta.

P/i “komunālā pārvalde” atgādina, ka novietojot automašīnu šajā autostāvvietā, automašīnas salonā aiz priekšējā stikla jānovieto informācija par laiku, kad tas novietots.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    prof.Preobraženskis 09.03.2017, 16:57:23

    Jādomā,ka pārkāpēji tiks fiksēti un sodīti ar reālu naudas sodu!
    20minūtes ir vairāk nekā pietiekams laiks.lai tiktu galā ar bērnu.Ja nevar laikā iekļauties ,vajag mājās patrenēties,noģērbjot un apģērbjot savus sīkos.

  • 0
    Olga 09.03.2017, 21:14:04

    Sen bija laiks

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: