Drīzumā apritēs divi mēneši, kopš Ventspils poliklīnikā pacientus pieņem jauna ģimenes ārste Tatjana Izgagina. Ventspilniekiem paplašinājusies izvēle primārās veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanā.

Ģimenes ārste Tatjana Izgagina 2013. gadā absolvējusi Rīgas Stradiņa universitāti, savukārt rezidentūrā studējusi un ģimenes ārsta sertifikātu pērn ieguvusi Latvijas Universitātē. Rezidentūras laikā ārste praktiskas iemaņas guvusi Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā un Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Tāpat pieredzi guvusi pie vairākiem ģimenes ārstiem un pediatriem Rīgā, kā arī pie ģimenes ārsta un pediatra Gundara Kukļa Ventspilī. Ventspils poliklīnikā pavadītos teju divus mēnešus ārste vērtē pozitīvi, akcentējot darbu jaunās, patīkamās un gaišās telpās. Jaunā ģimenes ārste strādā Ventspils poliklīnikas pirmā stāva blokā, kur kabineti izveidoti tieši ģimenes ārstu vajadzībām. Tajā uz diviem ģimenes ārstiem ir arī viens kopīgs procedūru kabinets. Ģimenes ārste no galvaspilsētas pārcēlusies uz dzīvi Ventspilī un atzinīgi vērtē arī pilsētu. Ventspils poliklīnika ir ārstes pirmā darbavieta pēc rezidentūras. «Ventspils ir brīnišķīga pilsēta, te ir svaigs gaiss, jūra, skaisti meži visapkārt, esmu patiešām apmierināta. Ventspils poliklīnika piedāvāja labus darba apstākļus, tāpēc izvēlējos darba gaitas uzsākt šeit,» pamato ārste. Ģimenes ārste specializējusies un guvusi pieredzi dažāda vecuma pacientu pieņemšanā, sākot no jaundzimušajiem līdz senioriem.

Ventspils poliklīnika informē, ka iedzīvotājiem, kuriem nav sava ģimenes ārsta vai kuri vēlas to mainīt, iespējams piereģistrēties pie jaunās ģimenes ārstes. Lai to izdarītu, iedzīvotāji aicināti doties uz Ventspils poliklīnikas reģistratūru. Pieņemšanas laikos iespējams piereģistrēties arī ģimenes ārstes kabinetā. Būs jāaizpilda reģistrācijas anketa un jāapliecina tā ar savu parakstu.

Ārste pacientus pieņem Ventspils poliklīnikas pirmajā stāvā, 110. kabinetā: pirmdienās un piektdienās no plkst. 8.00 līdz 12.00, otrdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00, trešdienās no plkst. 9.00 līdz 13.00 un ceturtdienās no plkst. 13.00 līdz 17.00.

Uz plānveida vizīti pie ģimenes ārstes pacientam nepieciešams pierakstīties, bet katras pieņemšanas dienas pirmā stunda atvēlēta akūtajiem pacientiem, kurus skārusi pēkšņa saslimšana, tostarp paaugstināta temperatūra, sāpes. Pieņemšanas pirmajā stundā ārste pacientus pieņem bez pieraksta – rindas kārtībā.

Papildu informācijai aicinām zvanīt uz Ventspils poliklīnikas reģistratūru pa tālr. 63622131.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: