Otro maču pārbaudes turnīrā Baltkrievijas pilsētā Brestā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, kuru pretiniece šoreiz bija Lietuvas vicečempione Trakai.

Arī šajā mačā ventspilnieki pirmajā puslaikā atklāja rezultātu, kad precīzs bija Ģirts Karlsons, un arī šoreiz uzvaru nosargāt neizdevās. Pirmo puslaiku Ventspils gan noslēdza ar minimālu pārsvaru, bet pēc pārtraukuma sāncenšiem izdevās izlīdzināt rezultātu un spēle noslēdzās ar 1:1. Jāatgādina, ka mačā ar mājinieku Dynamo-Brest mūsējie iesita jau trešajā minūtē (Aleksejs Aleksejevs), taču piedzīvoja zaudējumu ar 1:4. Baltkrievu un lietuviešu cīņa trešdien noslēdzās neizšķirti (2:2).

Līdz ar to gatavošanās posms Baltkrievijā noslēdzies un komanda drīzumā dosies mājās, bet nākamo pārbaudes spēli ventspilnieki aizvadīs jau 30. janvārī, kad Ziemas kausa mačā tiksies ar FK Jelgava futbolistiem.

Ventspils – Trakai 1:1(1:0)

Vārti: Karlsons

Ventspils: Uvarenko, Obuobi, Koļesovs, Tīdenbergs, Alfa, Žuļevs, Rečickis, Vasjkovs, Aleksejevs, Karlsons un futbolists, kurš iziet pārbaudi Maiņas: Baturins, Rugins, Savčenkovs, Solomatovs, Svārups

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: