Ventspilī ir novērstas būtiskākās ūdensvada avārijas radītās sekas, un pašlaik ūdens padeve atjaunota gandrīz visām mājām, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Ūdeka" sabiedrisko attiecību speciāliste Egita Vītola.

Pašlaik satiksmei slēgts Vasarnīcu ielas posms no Jūras ielas līdz Rīgas ielai, lai attīrītu ielu no ūdens noplūdes rezultātā radītajiem smilšu sanesumiem un sakārtotu avārijas vietu, taču būtiskākās avārijas radītās sekas jau novērstas, skaidroja Vītola.

Negadījuma rezultātā pilsētas dienvidu daļā dzīvojošajiem "Ūdekas" klientiem šorīt nepilnu stundu nācās saskarties ar ūdens padeves traucējumiem un nepietiekamu ūdens spiedienu, taču ap plkst.9.30 situācija bija normalizējusies.

Līdz avārijas seku pilnīgai novēršanai, kas paredzēta šīs dienas laikā, ūdens padeve būs slēgta vienai dzīvojamajai mājai Jūras ielā 47, kā arī ēkai Jūras ielā 34, kur darbojas Ventspils prokuratūra, Ventspils tiesas Zemesgrāmatu nodaļa un citas valsts iestādes. Pārējām apkārtnes ēkām ūdens padeve vairs nav traucēta, tomēr iespējama ūdens uzduļķošanās

Jau ziņots, ka šorīt ap plkst.8.30 Ventspilī notikusi maģistrālā ūdensvada avārija Jūras un Vasarnīcu ielu krustojumā, kā rezultātā daļai klientu Ventas kreisajā krastā bija pārtraukta vai apgrūtināta ūdensapgāde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: