Ziemassvētku rūķis no Amatu mājas Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā atnāca ar sainīšiem, pilniem ar bērnu veidotiem apsveikumiem.

Amatu mājas muzeja pedagoģe Marta Tjarve ar šī gada decembri ir aizsākusi Ziemassvētku akciju „Radīsim gaismu paši”, kuras ietvaros bērni no Ventspils skolām un bērnudārziem devās uz Amatu māju, lai gatavotu apsveikumus Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas bērnu nodaļas pacientiem un Sociālās aprūpes nama „Selga” bērniem, kas svētkus nevar pavadīt kopā ar saviem mīļajiem mājās. Darbnīcas ietvaros bērni gatavoja apsveikumus, mācījās rakstīt vēstules kā arī ieguva zināšanas par to, kas ir labdarība un kādu prieku tā nes.

Bērnu sirds gaišums ir neizmērojams, tāpēc gatavojot pārsteigumu kādam, tiek ieliktas visas pūles un radošums. Bērnu veidotie darbi ir kā mazi mākslas darbi, kas ir veidoti ar prieku un mīlestību, pat nezinot, kurš būs tas cilvēks, kas šo apsveikumu saņems. Tieši tāpēc bērnu veidotie apsveikumi nes prieku citu sirdīs, jo tā nesavtīgums, kuru bērns ir ielicis ir veidots ar mīlestību un gaišām domām.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas medicīnas personāls izsaka lielu paldies Martai Tjarvei par jauko Ziemassvētku akciju, kuras ietvaros varēs iepriecināt daudzus bērnus slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: