Ceļu policija no 23.decembra līdz 2.janvārim rīkos profilaktiskus reidus, lai pastiprināti uzraudzītu un kontrolētu ceļu satiksmes drošību, informēja Valsts policija (VP).

"Iepriekšējo gadu reidu rezultāti diemžēl parāda, ka aizvien ir autovadītāji, kuri, nedomājot ne par savu, ne apkārtējo cilvēku drošību, tomēr sēžas pie stūres alkohola reibumā. Tas ir nepiedodami, tāpēc būsim apdomīgi un pavadīsim šos svētkus mierīgi un gaiši," uzsver VP Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Profilaktisko reidu laikā visā valsts teritorijā policijas patruļas uzraudzīs satiksmes drošību gan uz maģistrālajiem, gan vietējās nozīmes ceļiem, kā arī vietās, kur notiks dažādi svētku un izklaides pasākumi.

Ceļu policija pārbaudīs, vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola vai citu apreibinošo vielu iespaidā. Tāpat ceļu policija uzraudzīs, vai šoferi ievēro pārējos ceļu satiksmes noteikumus un neapdraud savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību. Uzmanība tiks pievērsta arī mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem, uzraugot vai gājēji lieto atstarojošās vestes.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Novadnieks 22.12.2016, 09:39:10

    Nezin kādu meldiņu tur tas uz tās bildes tam policistam nosvilpoja?

  • 0
    qwerty 22.12.2016, 10:15:02

    Tam idiotam ar MERCEDES BENZ ML 350 (v/n OB 7) gan būtu jāsaprot ka pa iekšpagalmiem nevajag lidot ! Nu notrieksi tu kādu, būsi laimīgs?
    Baigi ,,asprātīgi'' šorīt apbrauci sarkano luksafora signālu Sarkanmuižas dambī ... pa pagalmiem līdz 20km/h atļauts .
    ,,Mersi'' nopirki, ,,mākubraukt'' nenopirki???

  • 0
    aivars 22.12.2016, 14:06:24

    Pēc pusķieģel prasās!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: