Svētdienas vakarā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki devās uz Jūrkalni, kur jūrā bija apgāzusies laiva ar cilvēkiem.

Informāciju par negadījumu tika saņemta plkst. 19.09 un tā nekavējoties nodota arī Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centram. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka kāds vīrietis atrodas krastā mediķu aprūpē.

Saskaņā ar viņa teikto, jūrā apgāzās laiva, viņš ir spējis izkļūt krastā, bet vēl divi vīrieši ir palikuši pie apgāztās laivas. Ugunsdzēsēji glābēji devās ar laivu jūrā un apmēram 300 metru attālumā no krasta ieraudzīja apgāzušos laivu. Pārmeklējot teritoriju ap laivu, cilvēki netika atrasti. Nevienam no vīriešiem nebija glābšanas vestes un divi vīrieši, kuru meklēšana vēl turpinās, nav pratuši peldēt.

VUGD atgādina, ka, atrodoties peldlīdzeklī, cilvēkiem obligāti jāvelk glābšanas veste!

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    marsis 24.10.2016, 10:50:50

    Laikam cilvēki vairs nezin kā dabūt galu; ko tumsā var atrast un ko šādā laikā būtu jūrā jādara ? Nu varēs ar zivīm izklaidēties; tas nav apsmejoši, bet tik neprāta cilvēkiem ko lai dara...???

  • -1
    Nif nifs 25.10.2016, 09:49:30

    Jā, izlasīju rakstu par šo....neprata peldēt, bet PAT NEUZVILKA glābšanas vestes! ne jau noteikumu, bet sevis dēļ.....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: