Ventspils poliklīnika informē iedzīvotājus par bērnu speciālistiem, kas Ventspilī pieejami un par kuriem iedzīvotāji izrādījuši interesi. Tostarp pieejams bērnu pulmonologs, homeopāts, alergologs, kā arī acu ārsta profilaktiskās pārbaudes.

Nepieciešamību pēc šādiem bērnu speciālistiem Ventspilī iedzīvotāji izteica pašvaldības īstenotās programmas «Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta» aptaujā.

Ventspils poliklīnika informē, ka doktorātā «Bini» (Lielajā prospektā 49) pieejama bērnu pulmonoloģe Sandra Albertiņa. Speciāliste pacientus pēc iepriekšēja pieraksta pieņem divas reizes nedēļā – pirmdienās no plkst. 9.00 līdz 13.00 un ceturtdienās no plkst. 11.00 līdz 16.00. Pierakstīties uz vizīti iespējams, zvanot pa tālr. 636 07727 (doktorāta reģistratūra) vai 636 07730 (ārstes kabinets). Ārste norāda, ka dažkārt vizīte iespējama jau tajā pašā dienā, dažkārt – aptuveni pēc nedēļas.

Lielajā prospektā 26 (aptiekas «Apotheka» telpās) pieņem bērnu homeopāte Aija Grosbaha. Ārste pacientus pieņem pirmdienās no plkst. 9.00 līdz 11.00, un trešdienās un piektdienās no plkst. 15.00 līdz 17.00. Pierakstīties iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 29125974. Vizīte pie homeopātes pieejama aptuveni desmit dienu laikā.

Aptaujā Ventspils iedzīvotāji vērsa uzmanību uz bērnu speciālistiem, pie kuriem ir garas rindas uz valsts apmaksātu vizīti, tostarp minēts arī oftalmologs jeb acu ārsts. Ventspils poliklīnika informē, ka valsts apmaksātās profilaktiskās acu ārsta pārbaudes bērniem tiek veiktas ārpus rindas. Tās paredzētas trīs reizes – vecumā no gada un viena mēneša līdz diviem gadiem, trīs gadu vecumā un pirms skolas gaitu uzsākšanas – sešu līdz septiņu gadu vecumā. Pierakstīties uz redzes pārbaudi iespējams, personīgi ierodoties Ventspils poliklīnikas reģistratūrā vai zvanot pa tālruņa numuru 636 22131.

Jau ziņots, ka Ventspils poliklīnika piesaistījusi divas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas speciālistes – alergoloģi Regīnu Pakalni un alergoloģi-pulmonoloģi Līgu Berķi –, kas turpmāk pacientus poliklīnikā pieņems reizi mēnesī. Iegūt vairāk informācijas un pierakstīties pie minētajām speciālistēm iespējams, personīgi ierodoties Ventspils poliklīnikas reģistratūrā vai zvanot pa tālruņa numuru 636 22131.

Īstenojot programmu «Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta», ieviesti dažādi uzlabojumi, kas vecāku un mazuļa ikdienu padara ērtāku. Programmas aktualitātes, padarītos un plānotos darbus var apskatīt Ventspils portāla www.ventspils.lv sadaļā «Mazulim draudzīga pilsēta».

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: