21.oktobrī plkst. 20:40 ar pirmo spēli starp Anzāģe/Pope un Kuldīgas Autoskolu Olimpiskā centra “Ventspils” basketbola hallē sāksies Ventspils pilsētas atklātais čempionāts basketbolā, kurā šogad piedalīsies 10 komandas.

Komandas: Baltijas Ekspresis, Z/K Grifs, Anzāģe/Pope, Brīvostas pārvalde, Kuldīgas Autoskola, Spars, Ventspils Tehnikums, Bērzi PLUS, FunFaceTV/GGnet un Vika (Talsi). Turnīra ietvaros šosezon tiks izspēlētas 75 spēles.

Spēles plānots aizvadīt ne tikai Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola hallē, bet arī Ventspils 1.pamatskolas sporta zālē.

Čempionāta izspēles kārtība paredz, ka pirmajā posmā komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pa reizei tiekoties katra ar katru. Otrajā posmā komandas tika sadalītas divās grupās – pirmajā spēlēs piecas spēcīgākās, kas nodrošinājušas sev vietu izslēgšanas mačos, bet pārējās piecas cīnīsies par atlikušajām trīs ceļazīmēm uz ceturtdaļfinālu.

Iepriekšējā gadā par čempioniem 10 komandu konkurencē kļuva komanda Baltijas Ekspresis, otrajā vietā Z/K Grifs, bet trešie Anzāģe/Pope.

Čempionāta pirmo spēļu kalendārs:

21.okt. plkst. 20:40 Anzāģe/Pope – Kuldīgas Autoskola (OC Ventspils);

22.okt. plkst. 12:00 Z/K Grifs – Bērzi PLUS (OC Ventspils);

22.okt. plkst. 13:30 Spars – FunFaceTV/GGnet (OC Ventspils);

23.okt. plkst. 13:00 Brīvostas pārvalde – FunFaceTV/GGnet (OC Ventspils);

23.okt. plkst. 14:30 Ventspils Tehnikums – Anzāģe/Pope (OC Ventspils).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: