Pie Pārventas pamatskolas atklāti publiski pieejami pludmales volejbola laukumi, kuri izveidoti saskaņā ar starptautiski pieņemtiem pludmales volejbola laukumu izmēru standartiem, tāpat izveidots apgaismojums, uzstādīti soliņi, veloturētāji un veikta apkārtnes labiekārtošana.

Atklāšanas ceremonijā piedalījās un sanākušos uzrunāja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kurš savā uzrunā sveica Ventas labās krasta iedzīvotājus ar jaunu pludmales volejbola laukumu izveidošanu, kā arī informēja, ka šobrīd Ventspilī ir izveidoti četri publiskie pieejami pludmales volejbola laukumi (Vidumpļavā pie degvielas uzpildes stacijas „Lukoil” un pie Pārventas pamatskolas), bet 2017. gada maijā Zilā karoga pludmalē tiks atklāts pludmales volejbola stadions ar četriem laukumiem, kas nozīmē, ka Ventspils iedzīvotājiem nākošvasar būs iespējams izmantot astoņus brīvpieejas pludmales volejbola laukumus.

Tāpat sanākušos uzrunāja pludmales volejbola klubs “BLOKS” valdes priekšsēdētājs Ainars Soks, kurš savā uzrunā pateicās Ventspils pilsētas pašvaldībai par pludmales volejbola laukumu izveidošanu un sniegto atbalstu. Atklāšanas pasākumā muzikālos priekšnesumus sniedza bigbends R.Lāča vadībā.

Pēc svinīgās atklāšanas jaunatklātajos laukumos turpināsies Ventspils pilsētas atklātais pludmales volejbola čempionāts amatieriem un sievietēm, kurā piedalās 29 komandas.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Dominiks 20.09.2016, 09:37:26

    Skatos ka pie ..Lukoil.. esošos volejbola laukumus vakaros izmanto pārsvarā sporta skolas audzēkņi.Vai tad tur cilvēki no malas vispār tiek paspēlēt bumbu.

  • 0
    Dominiks 20.09.2016, 09:37:26

    Skatos ka pie ..Lukoil.. esošos volejbola laukumus vakaros izmanto pārsvarā sporta skolas audzēkņi.Vai tad tur cilvēki no malas vispār tiek paspēlēt bumbu.

  • -1
    Sporta pārvalde 20.09.2016, 16:38:21

    To MĀRA
    Mums ir patiess prieks par iedzīvotāju lielo interesi nodarboties ar pludmales volejbolu.
    Piekrītam, ka jaunatklātie pludmales laukumi paredzēti visiem pilsētas iedzīvotājiem, tomēr par laukumu izmantošanu lūdzam izturēties ar savstarpēju sapratni un ceram, ka šī problēma ir īslaicīga.
    Vēlamies informēt, ka šogad Ventspils pilsētā ir nodibināts pludmales volejbola klubs “BLOKS”, kurš esošos pludmales volejbola laukumus Vidumpļavā pie degvielas uzpildes stacijas “Lukoil” izmanto saviem treniņiem pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās no plkst. 16:30 līdz plkst. 20:30. Esam saņēmuši no pludmales volejbola kluba „BLOKS” vadītāja A.Soku informāciju, ka kluba bērni un jaunieši pludmales volejbola laukumus izmantos vēl dažas nedēļas, un tad treniņi turpināsies iekštelpās.
    No 17.septembra iedzīvotājiem iespējams izmantot arī pludmales volejbola laukumus Tārgales ielā 61 pie Pārventas pamatskolas.
    Informējam, ka šoruden tiks uzsākta pludmales volejbola stadiona, ar četriem pludmales volejbola laukumiem, izbūve Zilā karoga pludmalē. Laukumu atklāšana notiks 2017.gada vasaras sakumā.
    Kopumā nākošā gada vasarā Ventspils iedzīvotājiem būs pieejami astoņi brīvpieejas pludmales volejbola laukumi un, ceram, jebkuram pilsētas iedzīvotājam būs iespēja nodarboties ar pludmales volejbolu sev piemērotā laikā un vietā.

    Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: