Piesaistot Eiropas Sociālā fonda finansējumu 100 000 latu apmērā, Ventspilī īstenos sociālās rehabilitācijas un atbalsta pasākumus ģimenēm.

 Nodarbinātības valsts aģentūra atbalstījusi projektu "Sociālās rehabilitācijas un atbalsta pasākumu kopums ģimenēm ar bērniem Ventspils pilsētā", kurā kā sadarbības partneris iesaistījies Ventspils domes Sociālais dienests.

Projektā paredzēts sniegt psihosociālu atbalstu daudzbērnu un nepilnām ģimenēm, kā arī trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem. Plānota zināšanu pilnveides nodrošināšana bērnu audzināšanā un nodarbinātības veicināšanā. Tiks veikta daudzbērnu un nepilno ģimeņu māmiņu un pirmspensijas vecuma, kā arī trūcīgo un maznodrošināto sieviešu apmācība, lai veicinātu nodarbinātību un integrāciju darba tirgū.

Kopumā tiks sniegts sociāls atbalsts 115 ģimenēm un 20 pirmspensijas vecuma sievietēm un tām, kurām ir trūcīgā statuss.

Projekta norises laikā vienlaicīgi tiks apmācīti Ventspils Sociālā dienesta darbinieki, tādējādi pilnveidojot sociālo pakalpojumu klāstu un kvalitāti.

Projektu paredzēts īstenot no 2011.gada janvāra līdz 2012.gada jūnijam. Projektu 100% apmērā finansēs Eiropas Sociālais fonds.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: