Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā tika nogādāts tūrists no Vācijas, kuru skārusi pēkšņa saslimšana. Pateicoties Ventspils slimnīcas medicīniskajam personālam, pacientam sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība un pacients piektdien jau devies atpakaļ mājās uz Vāciju, lai turpinātu rehabilitāciju.

Pāris uz Latviju atpūsties devies pirmo reizi un savu atvaļinājumu pavadījuši Mazirbē, pie jūras. Pacienta sieva stāsta, ka neatliekamā medicīniskā palīdzība ieradusies ātri un dzīves biedrs operatīvi nogādāts SIA „Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā”. Ventspils slimnīcā pacientam nodrošināta visa nepieciešamā aprūpe pēc insulta, un šobrīd pacienta stāvoklis ir stabils, līdz ar to pacientam iespējams doties atpakaļ uz Vāciju.

Lai atlabtu pilnībā, pacientam būs nepieciešama rehabilitācija un ārstu uzraudzība, kura tālāk tiks nodrošināta pacienta dzīves vietā Vācijā.

SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina cilvēkus ar paaugstinātu asinsspiedienu un sirds problēmām būt uzmanīgiem vasaras laikā, kad laukā ir karstāks laiks un neuzturēties ilgstoši tiešā saulē.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -1
    žipčiks 25.07.2016, 08:32:06

    Jus nevariet ielikt atbilstosu zinu ,kad esat palidzejusi laukim Aivaram operativi atirit taisno zarnu a:)

  • 0
    žipčiks 25.07.2016, 08:52:50

    Es par ,ja slimnicai butu atseviska sadala VB portala par vinas darbu un izinam par veselibu un to saglabasanu cilvekiem ,to pamacosa instrukcija,bet ja reklame ka atskaiti kaut kam -

  • 0
    žipčiks 25.07.2016, 08:52:51

    Es par ,ja slimnicai butu atseviska sadala VB portala par vinas darbu un izinam par veselibu un to saglabasanu cilvekiem ,to pamacosa instrukcija,bet ja reklame ka atskaiti kaut kam -

  • 0
    žipčiks 25.07.2016, 09:01:32

    It ka turists svarigaks par musu lauki Aivaru :)

  • 0
    žipčiks 25.07.2016, 09:13:16

    Tas pats Boic atskaitas par OC un puk vec par katriem sikumiem caur VB nevar pie kafijs kruz pie Aivar :)

  • 0
    Ventiņheiteris 25.07.2016, 09:13:40

    Slimnīca pēc nesenā skandāla ar pašmāju puisi tagad uzcītīgi "pulē" savu reputāciju, palīdzot ārzemniekiem. Sak: "Mēs esam tik labi un zinoši, ka pat ārzemnieki brauc uz Latviaju slimot un pie mums ārstēties!"

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: