16.jūlijā Usmā notika LRF Latvijas čempionāta trešais posms velotriālā. Šāda līmeņa sacensības Usmā tika rīkotas pirmo reizi, un jāatzīst, ka tās bija ļoti labi organizētas. Šo posmu apmeklēja ievērojami liels dalībnieku skaits- 28 braucēji no Rīgas, Ugāles, Puzes, Jelgavas un, protams, no pašas Usmas.

Visus triālistus dalīja jau ierastajās grupās: iesācēji, inter medium, eksperti un elite, taču šoreiz vēl klāt nāca pavisam mazo grupa, kurā visi bija uzvarētāji.

Tā kā strauji tuvojas U.C.I Pasaules kauss Vācijā un B.I.U Pasaules kauss Čehijā, kur dosies arī deviņi triālisti no Latvijas, brāļi Dermaki bija sagatavojuši deviņas diezgan sarežģītas un smagas trases. Kā viņi paši atzina, tās tika veidotas balstoties uz pieredzētajiem šķēršļiem sacensībās ārzemēs. Kādam gāja vieglāk, kādam grūtāk, tomēr beigās visu izšķīra veiklība un pieredze. Arī lakapstākļi bija labvēlīgi- spoža saule un atsvaidzinošs vējš. Pie labās organizācijas var paslavēt arī tiesnešu operatīvo darbu, kas ļāva sportistiem ātrāk pāriet no trases uz trasi.

Taču sacensības nebūtu izdevušās tik labas, ja nebūtu bijuši arī atbalstītāji. Milzīgs un vārdos neizsakām paldies Usmas pagasta domei, Ghetto Family, kā arī vietējam veikalam „Grāfs Morics”!

Paldies arī pašiem Dermakiem par viesmīlīgo uzņemšanu Usmā un labi pārdomātajām trasēm.

Uz tikšanos jau pēc nedēļas Latvijas čempionāta 4.posmu velotriālā Saldū!

Rezultāti:

Elite

  1. Arvis Dermaks

  2. Ansis Dermaks

  3. Kristaps Skudra

Eksperti

  1. Mārcis Meiers

  2. Markuss Karņickis

  3. Artūrs Bogdanovs

Inter

  1. Reinis Atvars

  2. Andris Grīnfeldss

  3. Žanis Rībens

Iesācēji

  1. Roberts Anderšmits

  2. Renārs Atvars

  3. Daniels Žuburs

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: