Ventspilī pagājušā sestdienā ugunsdzēsēji atbrīvojuši pusaudzi, kura atrakciju parkā karājusies katapultas gumijā apmēram piecu metru augstumā, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

16 gadus vecā meitene pēc atbrīvošanas nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Ventspils Olimpiskā centra sporta un mārketinga nodaļas vadītāja Daiga Dūma situāciju komentēja sekojoši: "Lemberga hūte / Ventspils Piedzīvojumu Parks vadības vārdā vēlamies paskaidrot, ka, kā jau tas mēdz gadīties ar tehniskām lietām, arī Piedzīvojumu parka katapultai gadījās aizķeršanās ar troses nolaišanu. Šajā situācijā vēlamies informēt, ka visas Piedzīvojumu parka atrakcijas ir sertificētas un katras sezonas sākumā tām neatkarīgais eksperts veic tehniskās pārbaudes. Katapultas turpat astoņu gadu darbības laikā šāda ķibele gadījās pirmo reizi. Piedzīvojumu parka darbinieki rīkojās nekavējoties un centās mehānismu salabot. Tā kā mehānismu neizdevās palaist pietiekami ātri, tika izsaukts glābšanas dienests, lai apmeklētāju noceltu no katapultas. Tika izsaukti arī mediķi, kas konstatēja, ka meitenes veselības stāvoklim briesmas nedraud. Piedzīvojumu parka administrācija ir atvainojusies meitenei un viņas vecākiem par nepatīkamo atgadījumu, kā arī vienosies ar meiteni par kompensācijas pasākumiem. Mēs ļoti cenšamies, lai apmeklētāji mūsu parkā justos labi un visu atrakciju izmantošana tiem būtu maksimāli droša. Mēs esam gatavi jebkurā laikā uzklausīt ieteikumus, kas noderētu mūsu darba un sniegto pakalpojumu uzlabošanai."

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    bannazy 04.07.2016, 20:34:04

    Lemberghuuts vadiiba un darbinieki malachi. Visu dar pareiz un aatri.

  • -1
    Es 04.07.2016, 20:36:50

    Domājams,ka kompensācijas summa tiks pieprasīta pietiekami augsta,lai beigu beigās vismaz kādu reālu naudinu saņemtu.Mūsdienu prakse liecina,ka prasitājs parasti saņem niecīgu daļu no sākotnēji cerētās summas...

  • -3
    karlito 04.07.2016, 22:04:01

    Nu kāda kompensācija..? Iedos brīvbiļeti akvaparka apmeklējumam un viss..

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: