Piedzīvojumu parka maratona laikā vairākās Ventspils ielās būs satiksmes ierobežojumi, tādēļ, lai nerastos sarežģījumi, maratona organizatori jau laicīgi aicina ventspilniekus saplānot savas dienas gaitas un pārvietošanos ar automašīnu.

Visuzskatāmāk iedzīvotāji informāciju par ielām, kurās notiks skrējiens, var atpazīt ar plakātiem, kas piestiprināti pie apgaismes stabiem. Plakātos norādīta informācija par to, ka uz konkrētās ielas 19. jūnijā notiks Piedzīvojumu parka maratons un tādēļ satiksmei iela būs slēgta.

“Ja ventspilnieks uz ielas, kurā viņš dzīvo, ir pamanījis šādu plakātu, tad tas nozīmē, ka 19. jūnijā viņam jārēķinās ar to, ka izkļūšana un iekļūšana savas mājas pagalmā ar automašīnu viņam būs ierobežota. Šādi informēt ventspilniekus par ielu slēgšanu nolēmām pēc pasaules lielpilsētu parauga. Plakāti par ielu slēgšanu tiek izvietoti maratonu laikā Londonā, Ņujorkā, Berlīnē un citur, arī ventspilniekus nolēmām šādi uzrunāt”, skaidro maratona organizators Andris Valerts.

Starti skrējieniem tiks doti plkst. 10 un plkst. 13, sekojoši kustība pa maratona norises ielām būs slēgta no plkst. 10 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 14. Pirms starta un startu starplaikā kustība uz ielām tiks regulēta. Saules un Ganību ielu ar regulējumu būs iespējams šķērsot pa Inženieru ielu.

Ventspils Piedzīvojumu parka maratona organizatori aicina ventspilniekus un pilsētas viesus būt pretimnākošiem un atvērtiem un atbalstīt tos, kuri devušies skrējienā. Aptuveni 2000 cilvēku no skrējiena dalībniekiem būs ventspilnieki, tas nozīmē, ka ir ļoti liela varbūtība ikkatram trasē ieraudzīt sev zināmu cilvēku - kaimiņu, radinieku vai klasesbiedru. Nāciet, atbalstiet un svinēsim skriešanas svētkus visi kopā!

Sīkāka informācija par maratonu un skrējiena trases shēma atrodama mājas lapā www.ventspils-maratons.lv.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Ventiņheiteris 08.06.2016, 13:16:03

    Paldies par savlaicīgu informāciju, lai cilvēki zinātu, kad aizvākties no pilsētas un tās slēgtajām ielām.

  • -2
    žipčiks 09.06.2016, 09:34:11

    Uz šo brīdi ieskatījos kuri reģistrējušies no Ventspils 42km -12 maratonisti, 21km- 35 sportisti, NIKE 10km -78 skrējēji, 5km-131 tautieši , bērni super malači 180 ,mani intresēja tikai tāpēc,kad cilvēki pilsētā ir ļoti maz. Lai veicās!

  • -2
    keda 09.06.2016, 14:06:20

    Daži varētu aizvākties ne tikai šajā dienā...
    Maratonisti malači, lai viss izdodas!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: