Pirmdien, 9.maijā plkst. 17.30 SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina ikvienu interesentu apmeklēt Informācijas dienu par veselības aprūpi Ventspilī.

Informācijas diena notiks Ventspils slimnīcas 1.stāva konferenču zālē, ieeja no Vasarnīcu ielas puses. Pasākumā iedzīvotāji varēs iepazīties ar aktualitātēm un jaunumiem veselības aprūpē Ventspilī, uzzināt par gaidīšanas rindām un to veidošanās iemesliem uz valsts finansētajiem pakalpojumiem, tāpat būs iespējams uzzināt par Ventspils pilsētas Sociālā dienesta un Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas īstenoto projektu senioriem „Integrētās Sociālā Aprūpes ieviešana” (INCA).

INCA projekta mērķis ir uzsākt integrēto sociālās un sanitārās aprūpes e-pakalpojumu saziņas aprūpes tīklu ieviešanu. Šis ir pirmais mēģinājums Latvijā apvienot sociālo un medicīnisko aprūpi vienā aprūpes sistēmā.

Informācijas dienā ar iedzīvotājiem tiksies SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” valdes loceklis, galvenais ārsts Dainis Gīlis, galvenā ārsta vietniece Linda Mičule, kā arī INCA projekta pārstāvji.

SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina iedzīvotājus būt aktīviem, piedalīties Informācijas dienā un izmantot iespēju klātienē saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: