23. aprīlī plkst. 12:00  Olimpiskā centra “Ventspils” vieglatlētikas zālē jau sešpadsmito reizi notiks Starptautiskais bērnu un jauniešu sporta deju un aerobikas festivāls “Dejas prieks 2016”. 

Festivāla organizatore ir aerobikas trenere, nu jau 10 gadus Ventspils Jaunrades nama sporta un deju aerobikas skolotāja Ludmila Macko. Sadarbībā ar Ventspils Jaunrades namu šis festivāls tradicionāli notiek katru gadu aprīļa beigās.

Šogad festivālam pieteikušies deviņi kolektīvi no Rīgas, Liepājas, Daugavpils, Šauļiem un Ventspils, pavisam 317 dejotāji. Programmā būs visdažādākā žanra dejas: sporta aerobikas, estrādes, modernās dejas, hip-hop. Dalībnieku vecums no pirmsskolas līdz 12. klasei.

Žūrijai būs jānoskatās vairāk kā 30 dažādu kolektīvu izpildītās dejas, vērtējot horeogrāfiju, kompozīciju, izpildījumu, muzikalitāti un rakstura atklāsmi, kā arī skatuves kultūru, lai varētu piešķirt 1.,2. un 3. pakāpes laureāta diplomus.

Festivāla dalībniekiem pēc konkursa būs iespējams apmeklēt slidotavu, Ventspils Jaunrades nama planetāriju, kā arī doties ekskursijā pa Ventspili.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: