Ceturtdien, 31. martā, plkst.12:30 - 15:30 Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, norisināsies bezmaksas seminārs mehānisku ierīču, mēbeļu, metāla konstrukciju un citu produktu projektētājiem un ražotājiem. Ventspils Digitālais centrs semināru organizē sadarbība ar apmācību centru un Autodesk zelta partneri InfoEra Latvia.

Seminārs domāts mehānisku ierīču, mēbeļu, metāla konstrukciju un citu produktu projektētājiem un ražotājiem un tajā semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar programmatūru Autodesk Inventor un Autodesk Fusion360 darba vidi un modelēšanas konceptu, uz vietas demonstrējot darbu pie parauga projektiem. Otra semināra daļa tiks veltīta specifisku iebūvēto rīku demonstrēšanai, kas atvieglo darbu ar lokšņu metālu, slodzei pakļautu mehānikas detaļu projektēšanu, metāla rāmjiem, mēbeļu projektēšanu un detaļas modeļa sagatavošanu CNC apstrādei. Jāatzīmē, ka Autodesk Inventor ir SolidWorks analogs.

            Programma:

12:30

Ievads “Inventor®” 3D modelēšanā

3D modelēšana ar “Fusion360™”

“Sheetmetal” – modulis darbam ar lokšņu metālu

“Shape generator” – palīgs mehānisko detaļu spēku sadalījuma noteikšanai

14:10

Pārtraukums

 

Mēbeļu konstruēšana, dizains un ražošana ar “WoodWork for Inventor”

 

“CAM” – rīks detaļas modeļa sagatavošanai apstrādei ar CNC darbagaldiem

15:30

Jautājumi un atbildes

 

Semināram nepieciešams reģistrēties elektroniski šeit: www.ej.uz/3dseminaru līdz trešdienai, 30. martam. Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām rakstīt e-pastu vdc@ventspils.lv un zvanīt pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: