Pēc Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Rehabilitācijas klīnikas rekonstrukcijas turpmāk visus rehabilitācijas pakalpojumus varēs saņemt vienuviet. 

Durvis pēc vairāku mēnešu remontdarbiem ir vērusi Rehabilitācijas klīnika Vienības gatvē, kur turpmāk labiekārtotās telpās lielāks pacientu skaits varēs saņemt rehabilitācijas pakalpojumus. Jaunās nodarbību telpas ir būtisks ieguvums, jo tieši fizioterapija ir pieprasītākais no slimnīcas piedāvātajiem rehabilitācijas pakalpojumiem.

Turklāt liela priekšrocība ir iespēja visus pakalpojumus turpmāk saņemt vienuviet, kas atvieglos ārstēšanu gadījumos, kad mazajiem pacientiem nepieciešami vairāku rehabilitācijas speciālistu pakalpojumi. Papildus tam telpas tagad ir ērti pieejamas arī pacientiem ar pārvietošanās traucējumiem un klientu ērtībām pieejama plaša uzgaidāmā telpa.

Klīnikas vadītāja Anita Vētra stāsta, ka ceļā no ASV patlaban ir vairākas jaunas iekārtas, kas tiks izmantotas, lai bērni ar kustību traucējumiem veselību atgūtu daudz ātrāk. Šogad arī sākta arī jaunu stacionāra ārstniecības programmu izveide, lai paplašinātu pakalpojumu klāstu.

Rehabilitācijas klīnika Torņakalna novietnē sniedz rehabilitācijas pakalpojumus gan pacientiem, kuri ārstējas stacionārā vai dienas stacionārā, gan arī tiem, kuri izvēlas pakalpojumu saņemt ambulatori. Rehabilitācijas programmas domātas bērniem un pusaudžiem ar dažādiem funkcionēšanas ierobežojumiem, kas radušies iedzimtu vai iegūtu veselības stāvokļu rezultātā.

Kopējās izmaksas bijušas 789 292 eiro apmērā, kur 84,21% bija Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: