Laikraksta "Ventas Balss" pirmdienas numurā lasiet par to, ka Blāzmā plāno būvēt rūpnīcu. Tiklīdz būs pārvarēti birokrātiskie šķēršļi, Ventspils novada Puzes pagasta Blāzmā līdzās zvēraudzētavai plānots uzsākt jaunas zivju pārstrādes rūpnīcas būvniecību. Lasiet par to, ka muzejs iegādājies oriģinālu eksponātu.

Lasiet par to, ka pagājušajā nedēļā Ventspilī norisinājās Kurzemes reģiona mūzikas skolu pianistu konkurss No prelūdijas līdz.... Lasiet par to, ka daudzprofilu uzņēmums SIA VIA ir viens no nedaudzajiem, kam pieder pašiem sava degvielas uzpildes stacija (DUS). Šogad uzņēmums izlēmis atbrīvoties no blakus biznesa, kas saistīts ar degvielas tirdzniecību, un izlikusi Platenes DUS pārdošanā. Lasiet par to, ka līdz ar iestāšanos Nacionālajā veselīgo pašvaldību tīklā, Ventspils pašvaldība cer iegūt finansējumu dažādu veselības veicināšanas un, iespējams, arī veselības aprūpes aktivitāšu organizēšanai.

Mūsu lasītāji interesējas, kur nonāk skolēnu un bērnudārzu audzēkņu savāktā makulatūra. Uzņēmums, kas ar to nodarbojas, izvairās nosaukt valstis, uz kurām mūsu bērnu savāktais papīrs tiek eksportēts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: