Dažādas aktivitātes, sarunas, dziesmas un pat dejas katru dienu palīdz Dakteriem Klauniem Latvijas slimnīcās mazināt bērnu bailes, skumjo noskaņojumu, kā arī iedvesmot veseļoties ar prieku. Arī Ventspils slimnīcas mazajiem pacientiem palīdz Klauns. Šobrīd slimnīcā darbojas tikai viens Dakteris Klauns un tāpēc tiek meklēts kolēģis, kurš kļūs par smieklu un prieka radītāju bērniem.

Piesakies, ja vēlies kļūt par Dakteru Klaunu kolēģi kādā no slimnīcām. Ja esi atbildīgs, radošs, spēj atrast kopīgu valodu ar dažādiem bērniem un esi gatavs mācīties un veltīt laiku, lai mazie pacienti ātrāk izveseļotos, aizpildi pieteikuma anketu un līdz 29.janvārim sūti to uz info@drklauns.lv.

 

Informācija par atlases nosacījumiem un pieteikuma anketu atradīsi šeit

 

„Dr. Klauns” ir klaunu terapijas programma, kuras analogi eksistē vairāk nekā 30 pasaules valstīs. Galvenā programmas ideja ir sniegt palīdzību bērniem psiholoģiskā stresa pārvarēšanā fiziski smagajā laikā, kas jāpavada slimnīcā, kā arī rehabilitācijā pēc smagām procedūrām un ar ārstniecību un ilgstošu atrašanos slimnīcā saistītiem stresiem.

 

Programma „Dr. Klauns” ir balstīta uz sadarbības un attīstības principiem, kad katrs Dakteris Klauns palīdz bērniem, kas atrodas slimnīcā, savukārt, pašam viņam ir iespēja augt profesionāli, iegūt un pilnveidot jaunas iemaņas un prasmes klaunu terapijas jomā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: