Naktī no 14. uz 15. janvāri Ventspils pilsētā tika veikta gan brauktuvju attīrīšana no sniega, gan sniega izvešana uz vietām, kur tas neapgrūtina satiksmi.

Darbu naktī apgrūtināja snigšana, kas atsākās laikā no pl. 01:00 līdz 04:00.

Kopumā naktī sniega tīrīšanas darbus veica 23 tehnikas vienības:

  • A1 un B kategorijas ielu tīrīšanu pilsētā un Pārventā veica 3 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, un šos darbus 15. janvārī turpina jau 4 smagās automašīnas;

  • 2 traktortehnikas vienības naktī veica C un D kategorijas ielu tīrīšanu;

  • 9 frontālie traktori veica kabatu, pieturu un publisko stāvlaukumu tīrīšanu,

 

bet pārējās tehnikas vienības strādāja pie sniega izvešanas. Šie darbi turpināsies arī šodien.

 

Tuvāko stundu laikā tiks pabeigta sniega izvešana no ielām, kurās izvešana tika plānota un uzsākta 14. janvārī no pl. 18:00, līdz ar to – sniega izvešana būs veikta no Popes, Stendes, Spāres, Klusās, Strādnieku ielas, kā arī no Kārļa ielas posmā no Užavas ielas līdz Kuldīgas ielai, Užavas ielas posmā no Platās ielas līdz Peldu ielai, Pils ielas posmā no Jāņa ielas līdz Lielajai ielai, Kr. Valdemāra ielas posmā no Avotu akas līdz Ventas ielai un Avotu ielas posmā no Avotu akas līdz Kr.Valdemāra ielai.

 

Jau informēts, ka ziemas sezonā ielas no sniega tiek attīrītas saskaņā ar noteiktu kārtību.

Tāpat autovadītāji tiek lūgti iespēju robežās neatstāt uz ielām un auto stāvlaukumos savas automašīnas ilgstošai stāvēšanai, jo tas apgrūtina sniega tīrīšanu, veido brauktuves sašaurinājumus, kā rezultātā tiek apgrūtināta transporta līdzekļu kustība un palielinās drošas pārvietošanās riski.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: