7. un 8. janvārī konstatēts, ka Ventspilī, kāds izvēlējies savdabīgu “izklaides” veidu – konstatēts, ka ar peintbola krāsu bumbiņām apšaudītas vairāku ēku ārsienas, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Savukārt 8. janvārī vakarā Ventspils slimnīcā ar sejas sasitumiem griezies kāds 16 gadus vecs pusaudzis, kurš guvis miesas bojājumus konflikta laikā ar diviem citiem jauniešiem. Policijā uzsākta administratīvā lietvedība.

Arī aizvadītās brīvdienas Ventspilī nav aizritējušas mierīgi. 9. janvārī ap plkst. 05:45 Ventspilī, Talsu ielā, no kādas iestādes bāra telpām, atverot terases durvis, nozagts televizors. Savukārt plkst. 12:30 Ventspils novadā, Tārgales pagastā 1958. gadā dzimis kungs vadīja traktoru “Belarus 952.3” un neizvēlējās atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar traktora vadību, nobrauca no braucamās daļas, iebraucot kāda īpašuma nožogojumā, to bojājot. Noskaidrots, ka traktors stūrēts arī “kunga dūšā”- izelpā konstatētas 1,43 promiles alkohola.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: