Laikraksta "Ventas Balss" otrdienas numurā lasiet par ziemas saulgriežiem, kuri atvēruši vārtus gadalaikam īsti atbilstošiem laika apstākļiem – sniegam un salam. Lasiet par to, ka uzņēmumiem, kas piesārņojošās darbības laikā rada kaitīgās smakas, izvirzītas bargākas prasības.

Lasiet par Jaungada brīvdienām Ventspilī un novadā, kuru laikā notikuši dažādiem negadījumi. Paveikti arī vairāki noziedzīgi nodarījumi. Uzziniet, ka no šā gada marta novadā pieaugs ūdens un kanalizācijas tarifi. Veicot aprēķinus, pašvaldība secinājusi, ka par lielu daļu ūdens patlaban netiek samaksāts. Lasiet par sporta aktualitātēm un Olimpiskā centra Ventspils dāvanu maisu atvēršanu. Lasiet par svarīgākajiem faktoriem, kas ietekmē ostas darbu.

 

Lasiet interviju ar hipnopsihoterapeiti Anželiku Jurševicu.

 

«Man paveicās – mans darbs ir mana sirdslieta. Ne tajos vieglākajos un laimīgākajos brīžos cilvēki nu jau sešpadsmito gadu vēršas pie manis pēc palīdzības, bet man patīk atvērt cilvēkus dzīvei, mieram un harmonijai, mīlestībai un dzīvespriekam. Man sagādā patiesu prieku, kad redzu, kā cilvēks, risinot sarežģītākās savas dzīves situācijas, maina savu dzīves uztveri, domāšanu, līdz ar to arī attieksmi. Visvairāk man patīk palīdzēt apzināt sievišķo pirmsākumu sievietēs», saka Anželika

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: