2. decembrī svinīgā pasākumā tika apbalvoti konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2015” uzvarētāji. 

Vērtējot uzņēmumus trīs mēnešu garumā, par labākajiem Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumiem 2015. gadā atzīti:

Restorānu grupā:

1. vieta – kafejnīca „Skroderkrogs”;

2. vieta – krogs „Zītari”;

3. vieta – kafejnīca „Ostas 23”.

Kafejnīcu grupā:

1. vieta – kafejnīca „Ukraina”;

2. vieta – kafejnīca „Jūras brīze”;

3. vieta – kafejnīca „Dolce Vita”.

Ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā:

1. vieta – kafejnīca „Jaunpilsēta”;

2. vieta – kafejnīca „Stender’s pica”;

3. vieta – bistro „Latta”.

Konkursa uzvarētājiem Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pasniedza Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstus.

Jau otro gadu pēc kārtas tika organizēta iedzīvotāju aptauja. Apkopojot rezultātus par labākiem ēdināšanas uzņēmumiem iedzīvotāju vērtējumā tika atzīti:

1. Restorānu grupā – krogs "Zītari".

2. Kafejnīcu grupā – kafejnīca ”Dolce Vita”;

3. Ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā – kafejnīca „Jaunpilsēta”;

Apskati FOTO!

Ventspils pašvaldībai, pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām, kurās pašvaldības daļa pamatkapitālā kopumā pārsniedz 50%, uz laiku no 2016. gada 1. janvāra līdz 2016. gada 31. decembrim tiek ieteikts izmantot Konkursa uzvarētāju sniegtos pakalpojumus.

Pirmo vietu ieguvējiem grupas ietvaros ir tiesības ievietot bezmaksas reklāmu par savu ēdināšanas uzņēmumu 2016. gada Ventspils pilsētas tūrisma brošūrā “Ventspils pilsēta ar rītdienu” un tūrisma kartē “Ventspils ģimenei un atpūtai draudzīga pilsēta”.

Konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2015” ietvaros kopumā 47 Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumus vērtēšanas komisijas sastāvā novērtēja trīs neatkarīgi eksperti: Santa Graikste (Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore, SIA „Viesnīcu un restorānu centrs” kvalitātes vadītāja), Gundega Ruciņa (SIA „Lejasbites” valdes priekšsēdētāja), un Jānis Jenzis (Viesmīlības skolas, vīna bāra "Garage" Berga Bazārā un restorāna "Hot'e" līdzīpašnieks).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: