Valdības pieņemtie noteikumi paredz, ka tiks paplašināts atbalsta saņēmēju loks tūrisma aktivitāšu veicināšanai.

Nosacījumi paredz iespēju ierīkot un aprīkot jaunas tūrisma mītnes, kurās ir ne vairāk par 20 gultasvietām uzņēmumos, kas sniedz cita veida tūrisma pakalpojumus. Noteikumos teritorijas labiekārtošana noteikta kā atsevišķa darbība, nesaistot to ar būvniecību.

Lai veicinātu ātrāku projektu īstenošanu, noteikumi paredz termiņu projektu īstenošanas sākšanai, kā arī turpmāk atbalsta pretendenti projektu iesniegumus varēs iesniegt Lauku atbalsta dienestā neatkarīgi no atbalsta pretendenta juridiskās adreses vai projekta īstenošanas vietas.

Lai atvieglotu atbalsta pretendentam atbalsta saņemšanas kārtību, jaunie nosacījumi paredz, ka tiek samazināts LAD iesniedzamo dokumentu skaits. Tāpat noteikumos izdarīti vairāki tehniski un redakcionāli grozījumi, kas vienkāršo un precizē atbalsta saņemšanas nosacījumus.

Noteikumi "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam "Tūrisma aktivitāšu veicināšana""stāsies spēkā pēc to publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Leta

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: