Otrdien, 25. augustā, plkst. 17 SIA Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina ikvienu interesentu apmeklēt Informācijas dienu par veselības aprūpi Ventspilī.

Pasākumā iedzīvotāji varēs iepazīties ar aktualitātēm un jaunumiem veselības aprūpē, uzzināt par gaidīšanas rindām un to veidošanās iemesliem uz valsts finansētajiem pakalpojumiem. Tāpat informācijas dienas apmeklētāji varēs iepazīties ar slimnīcas laboratorijas pakalpojumiem un sniegtajām iespējām.

 

Informācijas dienā ar iedzīvotājiem tiksies Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Alīda Vāne, galvenais ārsts Dainis Gīlis, galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis, kā arī vecākā laborante Rita Zagorska.

 

SIA Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina iedzīvotājus būt aktīviem un piedalīties Informācijas dienā, jo tā ir iespēja klātienē saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Valdes priekšsēdētāja Alīda Vāne akcentē, ka slimnīcas vadība un speciālisti klātesošos ne tikai informēs par iepriekš minētajām aktualitātēm, bet arī labprāt atbildēs uz citiem iedzīvotāju jautājumiem, kas skar slimnīcas darbību, pastāstīs, kur var vērsties dažādos veselības problēmu gadījumos, tostarp – ko pacients var sagaidīt no ģimenes ārsta un ko – no speciālista. Tāpat slimnīcas vadība var sniegt informāciju par kopējo veselības aprūpes politiku Latvijā un tamlīdzīgi.

 

Informācijas diena notiks Ventspils slimnīcas 1. stāva konferenču zālē, ieeja no Vasarnīcu ielas puses.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: