No 13. jūlija līdz 7. augustam 60 Ventspils sākumskolu klašu (nākošā mācību gada 2.-4. klase) audzēkņi piedalījās Jaunrades nama organizētajā dienas atpūtas un interešu nometnē „Vasariņa”.

Darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 bērni nometnē izzināja Ventspils pilsētas ģeogrāfijas, vēstures un sadzīves tradīcijas, atkārtoja un ievēroja ceļu satiksmes un citus drošības noteikumus, kā arī nostiprināja veselību aktivitātēs brīvā dabā. Nometnes dalībnieki iesaistījās interešu nodarbībās Jaunrades namā, sportoja, brauca ekskursijās uz Usmas mini zoo, un Klaipēdas Dinozauru parku. Bērni ar prieku iesaistījās labdarības pasākumā dzīvnieku patversmes „Rembo” iemītniekiem. Patversmē esošajiem dzīvnieciņiem tika nogādātas segas un barība. Nometnes dalībniekiem tika organizēti pārgājieni uz Pārventu, Gāliņciemu un citur, kā arī iespēja paviesoties muitā un pie ugunsdzēsējiem, lai uzzinātu, ko ikdienā dara šo profesiju pārstāvji.


„Darbs ar bērniem tika rūpīgi izplānots jau mēnesi iepriekš, tādēļ bija viegli strādāt. Nometnes dalībnieki bija ļoti aktīvi, par ko liels prieks. Pedagogi vēlas pateikt lielu paldies tiem, kas laipni uzņēma bērnus, iepazīstināja ar sava darba specifiku un piedāvāja viņiem aktīvi iesaistīties un izpausties dažādās aktivitātēs,” stāsta nometnes „Vasariņa” vadītāja Inga Spodiņuka.


Nometnes noslēguma dienā, 7. augustā, plkst. 15.00 Bērnu pilsētiņā notiks dalībnieku apsveikšana, kā arī dejas un dažādas rotaļas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: