15. jūlijā Ventspils Kultūras centrā notika vokālistu atlase LTV un „MicRec” organizētā šova „Mīlam Raimondu Paulu” koncertam Ventspilī, kas notiks 13. septembrī.

Atlasē piedalījās 28 pretendenti no Ventspils pilsētas un novada, kā arī no Talsiem un Kuldīgas. Viņus vērtēja profesionāla žūrija – koncerta muzikālais vadītājs, Ventspils bigbenda vadītājs Renārs Lācis, vokāla pedagoģe Astra Plostniece un ģitārists Edgars Rugājs.

 

Pēc atlases žūrijas lēmuma šova „Mīlam Raimondu Paulu” koncertā Ventspilī 13. septembrī piedalīsies Laura Rubīna, Sallija Taučus, Amanda Maržecka, Patrīcija Anna Doniņa, Everts Riekstiņš, Undīne Rolava, Karlīna Priedēna, Ieva Bernšteine, Roberts Pētersons, Madara Grēgere, Kitija Ruža, Anna Aleksandra Viļumova un Ketija Feldberga, Emīlija Jermola un Selīna Šemele, Katrīna Bindere, Reinis Reimanis, Laura Lūse un Emīls Kalenda.

 

Apskati FOTO no atlases!

 

Koncerta repertuāru no Raimonda Paula visu laiku skaistākajām dziesmām veidos Renārs Lācis, viņa vadītais Ventspils bigbends arī pavadīs atlasi izturējušos solistus un solistu apvienības. Koncerts notiks Ventspils Kultūras centra lielajā zālē un to filmēs Latvijas Televīzija. Koncerta ierakstu vēros pats maestro Raimonds Pauls, no tā izvēloties vienu solistu vai solistu apvienību, kas piedalīsies lielājā LTV šovā, ko rādīs 2016. gada janvārī.

 

Projektu „Mīlam Raimondu Paulu” Latvijas Televīzija un kompānija „MicRec PM” rīko par godu gaidāmajai maestro 80 gadu jubilejai. Reģionālie koncerti notiks sešās pilsētās, tostarp, Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: