No 17. līdz 19. jūlijam Ventspilī notiks gadskārtējais Starptautiskais Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojums „Kurland Bike Meet 2015”.

Latvijas Motoklubu asociācija „Kurland Bike Meet” pulcēs venstpilniekus, motosporta entuziastus. Kopējais dalībnieku un apmeklētāju skaits plānots ap 5000 no visas Latvijas un tuvējām ārvalstīm – no Zviedrijas, Baltkrievijas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas.

 

Sestdien, 18. jūlijā, plkst. 13.00 pilsētas ielās būs skatāma motoparāde, kas noslēgsies Reņķa dārzā. Ap 14.00 Reņķa dārzā tiek aicināti pilsētas iedzīvotāji, lai baudītu teatralizētu uzvedumu no motociklistu dzīves „Baikeris un Reindžeris”, ko veido trīskārtējs Latvijas čempions triālā Andris Grīnfelds, un rokgrupas „Bloody Heel” uzstāšanos. Būs arī iespēja nofotografēties pie motocikliem un ar motociklistiem.

 

Ventspils Piejūras kempings uzņems viesus no 17. jūlija līdz 19. jūlija rītam. Sestdien, 18. jūlija vakarā, plkst. 21.15 notiks Pliko brauciens un grupas „Latvian Blues Band” speciālā programma „Blues & Bikes”. Nakts noslēgums – mūzikas un deju ritmos. Trīs dienu caurlaide uz visiem „Kurland Bike Meet 2015” pasākumiem maksās EUR 15.

 

Pasākumu atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: