Konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2015” komisija ir beigusi šī gada konkursam pieteikto 25 ēku vērtēšanu un aicina arī iedzīvotājus iesaistīties konkursa norisē, nobalsojot par sev simpātiskāko energoefektīvāko ēku Latvijā.

Balsojumam izvirzītas arī trīs pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” apsaimniekotās daudzdzīvokļu ēkas: Jūras ielā 3, Sarkanmuižas dambī 13 un Lielajā prospektā 39.

Nobalsot par sev simpātiskāko energoefektīvāko ēku interesenti varēs līdz 17.jūnijam (ieskaitot) konkursa mājas lapā: http://energoefektivakaeka.lv/index.php/balsot.

Vienā dienā no vienas IP adreses tiks pieņemts tikai viens balsojums. Atkārtoti balsojumi no tās pašas IP adreses netiks uzskaitīti.

Konkursa laureātu paziņošana un svinīgais noslēguma pasākums notiks 18. jūnijā.

Konkurss „Energoefektīvākā ēka Latvijā” tiek organizēts jau piekto gadu pēc kārtas ar mērķi veicināt labo praksi ēku energoefektivātes jomā, veidot sabiedrības izpratni par ēku siltumnoturību, kā arī siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, lai radītu kvalitatīvu un arhitektoniski izteiksmīgu dzīves telpu.

Konkursu organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar žurnālu „Būvinženieris” un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: