Sestdien, 25. aprīlī visā Latvijā notiks Lielā Talka, kuras ietvaros cilvēki ik gadu brīvprātīgi iesaistās vides sakopšanā savā pilsētā, novadā vai paša pagalmā.

Ventspili tīru un sakoptu atbildīgās iestādes un speciālisti cenšas uzturēt regulāri un ar pavasara talka jau vairākus gadus pie mums saprot kopā sanākšanu, lai izgatavotu jaunas putnu mājas un iestādītu jaunus kociņus, tādējādi pilnveidojot un padarot veselīgāku pilsētvidi. Taču pašvaldība atbalsta jebkuras aktivitātes, kas vērstas uz tīrību, kārtību un sakoptu apkārtējo vidi, tādēļ arī Lielās Talkas laikā pašvaldība ir parūpējusies par atkritumu konteineriem un talkas maisiem.

25. aprīlī no plkst. 09:00 atkritumu konteineri būs pieejami sekojošās vietās:

  • Vārves ielas turpinājumā pie Tērauda ielas;

  • Tērauda ielā pie Airu ielas;

  • Vasarnīcu ielas galā (aiz Meža kapiem);

  • pie vecā Staldzenes ceļa (tuvāk PSIA „ Ventspils siltums” stāvlaukumam);

  • Sanatorijas ielas galā.

Līdz 24. aprīlim arī Tu, aktīvais ventspilniek, vēl vari paspēt pieteikt talkas vietu un saņemt talkas maisus, zvanot p/i „Komunālā pārvalde” pa tālr. 2 9471342.

 

Ikgadēji Lielās Talkas aktīvi dalībnieki ir Ventspils Augstskola, PSIA „Ventspils reiss”, Nordea Banka, Vārpu ielas iedzīvotāji, Lāčplēša ielas 3 iedzīvotāji, jaunatnes kustība „Mēs varam”, Ventspils zemūdens medību klubs „Spearlat”, kā arī pilsētas skolas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: