Piektdien Tārgales pagasta „Laimiņās" notika noslēguma pasākums Eiropas Savienības programmas "Jaunatne darbībā" atbalstītajam jauniešu iniciatīvas projektam.

 

Apskati fotogrāfijas!

„Zirgi – vienojošais spēks", pēdējo reizi tika demonstrēta kustību izrāde, ko iestudējuši jaunieši no jātnieku sporta kluba (JSK) "Demora" un Ventspils bērnu nama "Selga".

 
Kustību izrādi jaunieši iestudējuši šīs vasaras sākumā, un tā jau interesentiem parādīta Kuldīgas, Talsu, Ventspils novados, kā arī Ventspils pilsētā, kur guva lielu skatītāju atzinību un uzslavas. Vēl bez kustību izrādes jaunieši ir uzzīmējuši 10 lielformāta zīmējumus, kuros attēloti zirgi.
 
JSK "Demora" šos pasākumus organizē, lai dotu iespēju bērniem un jauniešiem no sociālā riska grupām iepazīties ar zirgiem un jātnieku sportu, tādējādi veicinot viņu sociālo iekļaušanos sabiedrībā un bagātinot viņu brīvā laika pavadīšanas iespējas.
 
Arī projekta noslēguma norises vieta bija īpaša, jo pasākums norisinājās uz šoruden labiekārtotā JSK "Demora" zirgu izjāžu laukuma, un kustību izrāde vienlaikus bija laukuma atklāšana.
Laukuma melnzemes kārta tika nomainīta pret filtrējošu smilts – grants maisījumu, tika veikta arī drenāžas un nožogojuma izbūve.
 
Šie darbi varēja notikt, saņemot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā" atbalstu teju 9100 latu apmērā jeb 90% no visām izmaksām. Paldies sakām Olimpiskajam centram "Ventspils"" par līdzdalību nepieciešamā kluba līdzfinansējuma nodrošināšanā.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: